Dobrý den,
nevím, jestli zde tento dotaz už nezazněl. Koukala jsem se, ale nenašla. Nějakou dobu již peču domácí chléb z kvásku (v remosce). Chléb je po upečení dobrý, na tvrdou kůrku jsem si zvykla. Nicméně mám problém s uchováváním. Když jej balím v utěrce (i vlhké), uložený v ošatcce a zavřený ve skřínce, a je nakrojený (což je vždycky-nesním ho hned celý na jeden zátah), tak hned ztvrdne. V papírovém sáčku to není o nic lepší. Používám tedy klasický igelitový sáček, protože i když je všude velká mánie utěrkování, nechápu ji. V každém případě je druhý den už hodně gumový a třetí den skoro nepoživatelný. Těsto mi vykyne vždycky dobře… Bohužel nenacházím žádné zlepšení oproti nekrájené šumavě z obchodu, který vydrží v rozumném stavu tedy dýl… Co s tím? Budu ráda, když někdo poradí. Děkuji.