Dneska jsem zkusila hovězí burger dvouručák z řady Láďa Grileman (to je ale vážně blbé jméno…) od Kosteleckých uzenin. Nečekala jsem nic moc, jen snad málo Éček (když se pod to podepisuje i Vaněk z Prakulu) a rychlou slušnou večeři. Bylo to překvapivě dobré. Máte nějakou zkušenost s dalšími výrobky z téhle řady?
Kostelecké uzeniny - Láďa Grileman RSS
-
-
Měla jsem ty bavorské klobásky a paráda
-
↪ 1 molie: Dvouručák jsme zkusili, vůbec mi nevyhovuje struktura, zdá se mi moc jemně mletá, až jako pastovitá. Po ugrilování mi to na řezu nebezpečně připomínalo sójové maso :) Mám radši hruběji mleté maso. Tohle mi bylo až protivné, bez ohledu na kvalitu složení.
-
↪ 3 Evas: Ta hnusná jednolitá textura až tak nesouvisí s hrubostí mletí, ale s nasolením dopředu. Pokud se maso na burgery osolí dlouho dopředu a nechá se ještě namleté a vytvarované ležet, tak maso udělá přesně tohle – párek nebo lančmít :)
Tady více pro pochopení:
http://aht.seriouseats.com/…nd-beef.html -
↪ 4 pan Cuketka: Aha, díky za objasnění. Každopádně jsme to nemohli dojíst, zhruba v půlce se nám to oběma strašně zprotivilo :)
-
Tak jsem měla asi štěstí, struktura byla v pohodě, hrubě mleté tak akorát.