Meli jsme na obed spagety s vongolema. Na dne hrnce zbylo celkem dost „sosu“ – bile vino, petrzel, cesnek, chilli, sul, pepr. Chvili se v tom ohraly i spagety, takze tam bude i neco skrobu? Je mi lito to vylit. Je mozne to treba zamrazit a vyuzit pozdeji pri priprave treba rybi polevky? Nebo neceho dalsiho?
Jak vyuzit omacku/stavu ze spaget a vongoli? RSS
-
-
↪ 1 irresistible: Ano, já bych to zpolévkovala, taky by mi to bylo líto vylít. Ale nemrazila bych to. Když jsou v mrazáku takovéhle rozpačité věci neschopné vytvoření samostatného jídla, tak tam obvykle leží tak dlouho, až jsou jeté a stejně se vyhodí :)
Polévku rybí, nebo třeba krevetovou. Pokud ji teď neplánujete a třeba ani nemáte suroviny, tak bych udělala falešnou rybí a aspoň by nebyla úplně falešná (jestli znáte scénku s falešnou rybí polévkou z Káji Maříka;) ) -
Kami: diky. Kaju Marika jsem cetla kdysi porad dokola, ale tahle scena mi tedy nejak neutkvela v pameti:-) No ja mam na mrazaku aktualne i rybi hlavy z Vanoc, takze by se to mohlo mrazit pekne vedle sebe;-)