Všechny Vás zdravím!! :)
Nemáte náhodou někdo prosincové číslo La Cuciny z minulého roku? Je
v něm recept na turecký med od nějaké slavné cukrářky či kuchařky..
Chtěla jsem ho letos na Vánoce vyzkoušet, ale odjela jsem na svátky
k rodičům a časopis zapomněla v bytě vzdáleném přes půl republiky,
takže do Vánoc už se tam nedostanu..
Byla bych moc vděčná, kdyby mi mohl někdo tento recept přepsat :)
Děkuju!! :)
Turecký med z časopisu La Cucina Italiana RSS
-
-
Prepisovat se mi to fakt nechce, ale kdyz napisete emailovou adresu, tak vam to poslu ofocene;-)
-
Jéé, mockrát děkuju!! :-)
adresa je: dvorakovasarka@atlas.cz -
Poslano:-)
-
Bylo by možné dát odkaz i sem, prosím? Docela by mne to zajímalo :) Děkuji!
-
Díky moc!
-
↪ 1 sarul: Náhodou jsem se pokoušela dnes o něco podobného v rámci výroby bezlepkového cukroví :) Tedy o provensálský nougat http://www.celorocnikucharka.cz/zima.html#… .
Zajímavé, že v receptu na nougat byla žádána o dost vyšší teplota cukru než ve zde diskutovaném receptu. Čekala bych, že to bude naopak zrovna v tomto velice podobné.