Jaký stolní mixér vybrat, aby to nebylo řachtátko, co se hned zadýchá?
Na smoothies, polévky, ale třeba i ořechová másla?
Zajímají mě hlavně osobní zkušenosti s dražšími značkami typu
KitchenAid, Vitamix, Blendtec, ideálně po pár letech častého
používání:) Nebo i linky na důvěryhodné testy, pokud jste tyhle
dražší mašiny už někdo koumal? Děkuju!
Nejlepší stolní mixér - jaký vybrat RSS
-
-
Zdravím,
řeším úplně stejný problém. Mám dobrý tyčový mixér, ale potřeboval bych některé věci (čerstvé jahody, maliny, červenou řepu, rajčata a pod) rozmixovat úplně dohladka, bez zrníček, hrudek, vlákýnek. Cizrnu, arašidy, mandle a pod. uvítám, ale netrvám na nich.Máte někdo tip na mixér který toto opravdu zvládne? Díky
-
Mám tento http://www.mall.cz/…055-smoothie ,
už jsem ho do jedné diskuse přidávala. Není úplně nejrobusnější, ale podle mně má výhodu v malém objemu který využiju častěji než velký, ten mixuju na 2×. Je skladný a nestojí moc. Takže poměr cena-výkon je super a kdybych ho strhla, lehce koupím nový a nezrujnuju se. Mám ho od jara a používám téměř denně. -
↪ 1 Michala: orechovym maslem je mysleno co? Ze rozemelu orechy uplne na pastu? Jestli ano, tak jsem to tady nekde resila a pochopila jsem, ze bez lisu na olej to nepujde. I kdyz je pravda, ze jsem resila primarne nastavce ke kitchenaidu na mleti. Treba to u jinych robotu neco udela.
↪ 2 AuVin: u tech malin a rajcat fakt nevim, tam se to pro uplne zbaveni zrnicek bude muset asi stejne prepasirovat cednikem nebo pasirkou.
-
Zdravím! Ořechové máslo (mandle, buráky, lískové oříšky) bez problémů dělám v tomhle: http://www.mall.cz/…-260-compact
v základní nádobě se sekacími noži. Jde to úplně dohladka. -
↪ 5 martas: Zavidim, dalsi kram do domacnosti uz mi neprojde, ale az jednou, nekdy, snad, mozna budu mit vetsi kuchyn, tak nad necim podobnym popremyslim:-)
-
I když je diskuze starší, třeba tím někomu poradím. Mám mixér Vitamix a jsem s ním maximálně spokojena. Jelikož jsem na zdravé stravě, používám ho neustále – každý den. Řekla bych, že je to taková špička mezi mixéry (i podle známých, kteří jsou na raw stravě).
-
Nebo je dobré se podívat na stránku nejlepsi-spotřebiče.cz. jsou tam zkušenosti od těch, co si mixéry zakoupili.
-
Trapny pokus o reklamu…
-
O reklamu? Já teda nevim, ale ty stránky jsem našla před týdnem, tak na ně upozorňuju. Mixér jsem kupovala jinde…
-
Jasně. Pak existují třeba stránky výrobce. Ale vy zjevně inzerujete stránku uváděného obchodu. Tentýž link dáváte do vlákna o kuchyňských robotech. Proč asi? Proč váš profil ukazuje aktivitu pouze v těchto vláknech? Díky za dobrý tip, kterému e-shopu se vyhnout :-)
-
:-D to ale není eshop :-D