Co s kapustou? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chtěla jsem se poptat na nějaký zajímavější recept z hlávkové kapusty, než jsou karbanátky a zelí:)

  2. Dušenou s vepřovou plecí a salsicciou, po tom bych se mohla utlouct. Nebo kapustovou sekanou – ingredience dle vlastních preferencí. Já jsem naposledy měla bezmasou se spoustou cibule a vajec. Tady je recept od Anuše Kejřové: http://www.gurmanka.cz/…nuse-kejrove
    Já jsem použila jiný (se syrovými vejci a bez strouhanky), ale už nevím, kde jsem ho vzala. Že bych si ho vymyslela sama?
    Děkuji za inspiraci – už delší dobu mám na kapustu chuť, takže bude zase sekaná.

  3. Dušená s bramborem. Rýžové rolky v kapustových listech. Zapečená s uzeným. Spařená a zapečená s česnekem v bešamelu. Nahrubo nakrájená zpečená pod krůtím masem.

  4. Nedávno vyzkoušené:
    http://www.michopulu.cz/…pustov-hrnec
    http://www.guardian.co.uk/…d7.weekend15
    Pridavam taky do polevek s rajcatovym nebo lusteninovym zakladem.
    Nejvic mi ale stejne chutnaji nakrajene prouzky opecene uplne kratce na trosce ol.oleje s cesnekem, aby zustaly krupave – v zime skvely zeleny pridavek pro libovolny lusteninovy nebo obilninovy salat, minule napr. s kuskusem, houbami a opecenou slaninou.

    A zase uplne jinak treba tady http://www.cuketka.cz/?….

  5. Kapusta je skvělá, na karboše škoda.
    Doporučuji toto:
    http://olivovakucharka.webgarden.cz/…ulet-au-chou

  6. Díky za pěkné recepty, zaujala mě hlavně kapusta zapečená s uzeným, osmahnutá samotná a s bešamelem.
    Brzy vyzkouším!

  7. A co poradíte s růžičkovou kapustou – právě jsem jí nakoupil (krásnou) na trhu.

  8. ↪ 7 mpik: Tohle!:) http://www.cuketka.cz/?… Jíme to celou zimu v různých obměnách, jednou jen samotné kapustičky s máslem, podruhé jako přílohu k masu, potřetí jako „salát“ s další pečenou zeleninou a nějakou zálivkou…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.