Zmrazené karbanátky RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dělala jsem něco mezi karbanátky a kulickami, ale protože jich bylo hodně, dala jsem je syrové zmrazit. Protože ale nemám žádné zkušenosti s mraženými polotovary, tak teď nevim, jestli je lepší je nechat před další tepelnou úpravou nechat rozmrazit nebo upravovat rovnou z mrazáku:-). Když bych je chtěla podusit např. v rajčatové omáčce, tak je hádám použiju rovnou z mrazáku. Co by ale bylo nejlepší, pokud bych je chtěla upéct v troubě nebo na pánvičce?

    Předem děkuji

  2. Já si dělám takové „mini burgers“ dle http://justbento.com/…atballs-more
    komplet s tím, že si je i usmažím na pánvi.
    Pak nechám vychladnout, zabalím po 2 ks do fólie a dám zamrazit. Když potřebuji, tak je ráno vytáhnu z mrazáku a v poledne jsou při pokojové teplotě rozmrazeny.
    Pak pouze ohřeju v mikrovlnce a jsou pokaždé dobré a šťavnaté, i po 1 měsíci.

  3. ↪ 1 snookie: Mrazím si takhle syrové a pak peču zmrzlé v troubě – dost to pustí vodu, smažení by hrozně prskalo, to by muselo být v něčem balené, třeba trojobal jde i smažit zmrzlý (mrazím si obalený květák).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.