Měli jste to někdo někdy v ruce? Popřípadě radu, kde (v Praze nebo online) koupit? :)
Inspirace: http://nordicfoodlab.org/…black-garlic
Měli jste to někdo někdy v ruce? Popřípadě radu, kde (v Praze nebo online) koupit? :)
Inspirace: http://nordicfoodlab.org/…black-garlic
A ještě dodávám, že krátká fáze „jak vyrobím 60C bedýnku na vlastní výrobu“ už u mě naštěstí pominula.
No našla jsem to ke koupi tady: http://www.salmundo.com/…oblauch.html, ale zkušenosti s tím nemám vůbec žádné, vidím to poprvé v životě
Díky oběma, taky jsem se dogůglil. Já pořád doufám, že tady s tím i někdo vaří a že se to dá koupit na krámě, ale asi je to fakt velká haluz!! :)
↪ 4 martas: Jediná věc brutálnější než cena je to, že popis takhle drahého výrobku evidentně psal strojový překladač :-)
Hezký den :), kdyby měl někdo zájem o černý česnek, mám ho k dispozici, pravidelně ho odebírám přímo z jedné farmy. Kontakt: janarejchrtova@seznam.cz
Malý update. Dnes jsem koupil černý česnek v Makru (Černý most). Cena cca 300 Kč / 4 paličky, dodavatel z Holandska. Příjemné překvápko. Jdu na pokusy, o výsleddích určitě poreportuju na zápisníku nebo možná černý česnek rovnou k přidám do kapitoly o česneku na Prkýnku :)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.