Černý česnek RSS

Štítky: , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Měli jste to někdo někdy v ruce? Popřípadě radu, kde (v Praze nebo online) koupit? :)

    Inspirace: http://nordicfoodlab.org/…black-garlic

  2. A ještě dodávám, že krátká fáze „jak vyrobím 60C bedýnku na vlastní výrobu“ už u mě naštěstí pominula.

  3. No našla jsem to ke koupi tady: http://www.salmundo.com/…oblauch.html, ale zkušenosti s tím nemám vůbec žádné, vidím to poprvé v životě

  4. Je to ono?

    http://www.toppotraviny.cz/…oupany-250-g

    Cena je teda brutální.

  5. Díky oběma, taky jsem se dogůglil. Já pořád doufám, že tady s tím i někdo vaří a že se to dá koupit na krámě, ale asi je to fakt velká haluz!! :)

  6. ↪ 4 martas: Jediná věc brutálnější než cena je to, že popis takhle drahého výrobku evidentně psal strojový překladač :-)

  7. Hezký den :), kdyby měl někdo zájem o černý česnek, mám ho k dispozici, pravidelně ho odebírám přímo z jedné farmy. Kontakt: janarejchrtova@seznam.cz

  8. Malý update. Dnes jsem koupil černý česnek v Makru (Černý most). Cena cca 300 Kč / 4 paličky, dodavatel z Holandska. Příjemné překvápko. Jdu na pokusy, o výsleddích určitě poreportuju na zápisníku nebo možná černý česnek rovnou k přidám do kapitoly o česneku na Prkýnku :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.