Zdravím. Narazil jsem na zajímavě znějící reklamu na fritézy, které s minimálním množstvím tuku dovedou připravit i pokrmy jako hranolky a podobně. Jsem vůči tomu poměrně skeptický, nicméně pokud by se tvrzení reklamy blížilo realitě, velmi by mne to lákalo. Nerad bych ale slepě reklamě sednul na lep, proto jsem se chtěl zeptat, jestli s tím někdo nemáte náhodou zkušenost.
Actifry x Airfry RSS
-
-
↪ 1 onDracula: kdybyste ho chtel vyzkouset, velmi rada se levne zbavim toho sveho. Pouzila jsem jo dvakrat na krokety a hranolky. Za poslednich deset let to byly jedine dva pokusy o pripravu teto prilohy a uz se zase dlouho opakovat nebudou. Mozna jsem to delala spatne. Na hranolky co si matne pamatuju fungoval, ale krokety byly hrozne. Jak upecene. Kazdopadne me na nej nalakala znama, ktera na to nedala dopustit. Delala v tom vsechny mozne smazene cinske nudle a ryzi, restovanou zeleninu, pecene brambory, rizoto. Ze s tim nema zadnou praci. Postupne prihazuje suroviny a hrnec to promichava a obraci za ni. Ja na vsechny tyhle veci stejne pouzivam panev a po babicovsku prohazuju sama, takze se z toho stal prvni omyl moji kuchyne zabirajici misto ne potrebnejsi veci. Jsou ale lide, kteri s nim pracuji radi a kdyz vas nekdo nakloni na jejich stranu, tak jak jsem psala, rada prenecham ten svuj, ktery je opravdu v podstate nepouzity.