Máte někdo nějaký dobrý (výhodný) zdroj na vanilkové lusky (byť ve větším balení) nebo extract? V ČR kupuji v MS, ale ty dva lusky stojí něco pod stovku.
Děkuji
Máte někdo nějaký dobrý (výhodný) zdroj na vanilkové lusky (byť ve větším balení) nebo extract? V ČR kupuji v MS, ale ty dva lusky stojí něco pod stovku.
Děkuji
Já kupuji pravidelně tady po deseti luscích madagaskarskou vanilku, kvalita je několikanásobně vyšší než klasická vanilka z obchodů, už jen ta vůně a těch zrníček uvnitř lusku, cena relativně nízká (opět v porovnání s obchody). Z MS jsem jí tedy nikdy neměla, ale přesto směle doporučuju tento obchod :)
Taktéž výše uvedený eshop. Cena se navyšuje o poštovné, ale i tak se to vyplatí, zvlášť když se domluvíte s někým dalším. Před rokem mi nabídli o něco nižší kvalitu na mé pokusy s vanilkovým extraktem za opravdu výprodejovou cenu, a i tyhle lusky byly mnohem kvalitnější než ty vyschlé, co se v krámech prodávají po 1 ks. Extrakt jsem dřív kupovala v MS, ale ten, co jsem tehdy velice amatérsky vyrobila prostým naložením pokrájených lusků do vodky, je myslím lepší a voní více po vanilce a méně po alkoholu (poměr lusků k alkoholu jsem ovšem zvolila více než velkorysý:). Někde v zápiscích čtenářů tu byl jiný recept, s trochou oleje – aromatické látky by se v něm prý měly lépe rozpouštět.
Taktéž stejný Eshop. na extrakt jsem použil bílý rum. Měl jsem zbytek Bacardi tak jsem do toho vrznul dva lusky, rozpůlené. Efekt suprový.
Já beru z http://www.pravavanilka.cz/. Mají to zavakuované i po
jednotlivých kusech, což na vanilkove lusky cz nešlo, resp. mají min. po
dvou. Sice se o to navyšuje cena, ale pořád to vychází velice příznivě
oproti nabídce v obchodech, o kvalitě ani nemluvím. Objednávám po 10 a
i s poštovným se dostanu do 30 kč za kus. Taky jsem od nich zkusila
skořici a fakt doporučuju, ta vůně je neskutečná a to jsem skořici nikdy
extra nemusela.
Nedávno jsem řešila i reklamaci, kdy Česká pošta rozbila balíček a
reklamaci neuznala a náhradní zboží jsem měla od majitele i s výnosem
až do patra:-D
Děkuji za rady. Nechápu, že mě do teď nenapadlo, se na tohle mrknout na net a neplatit ty hrozný peníze normálně v obchodě.
↪ 1 snookie: Pokud Vam nebude vadit,ze by jste cekal treba 3 dny,mohu Vam zaslat.Posilam min.po 10ks vanilky.Cena i s postovnym je 290kc.Ziju v UK a posilam vanilku normalne v obycejne postovni obalce a jeste se nestalo,ze by nedoslo.Pokud budete mit zajem,klidne napiste.Jinak pokud by jste mel i zajem rozjet kseft,tak mi napiste.Jednak by jsem vam udelal velmi rozumnou cenu a podruhe hledam solidniho partnera pro prodej v CR.Nutna solventnost,ale brzka navratnost!!Pavel
Paja.61: Ozval se vám někdo na prodej vanilkových lusků v ČR? Pokud nabídka platí, ozvěte se na fantova.kristyna@gmail.com Díky!
Ahoj, na vanilku jednoznačně doporučuji http://www.cejlonskaskorice.cz, vanilku mají prvotřídní a levnou.
↪ 9 PavelB: nepište „mají“ když to máte VY :-). Nemám nic proti takovéto skryté reklamě… ale pokud chcete něco inzerovat… tak by Vám ten e-shop měl fungovat. Nebo si na tu úvodní stránku dejte alespoň ceník.
ebay :-)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.