…konečně jsem se rozhoupal k tomu si je koupit, jen nevím jak je co nejlépe udělat – tedy jinak, než špagety klasické. Výborně je dělají v Pizza Nuova, ale vážně nevím, jak. Nějaký nápad? Díky.
Sépiové spaghetti RSS
-
-
(to že jsem udělal čárku mezi nevím a jak please přičtěte pokročilé noční hodině, dík. P.)
-
↪ 1 paster: v Pizza Nuova jsem nikdy nebyla, takže tudy nemohu sloužit, ale nejvíc jim sluší jednoduchá úprava, aby vynikla jejich chuť. Třeba jenom rajčátka, česnek, bazalka a trochu parmezánu. Nebo něco co k nim jde tak nějak logicky, jsou ochucené a obarvené sépiovým inkoustem, takže nejlépe plody moře, případně ryby. A rozhodně nikdy smetanové nebo hutné omáčky.
-
Tohle jsou jediné těstoviny, které nepozřu. Kdysi jsem je udělala, bohužel nějaký psychický blok asi a já nebyla schopná je polknout. Obávám se, že kvůli té barvě:-) S žádným jiným jídlem se mi to nestalo.
Jinak jsem teď v jedněch italských lahůdkách narazila na sépiové barvivo ? pro domácí výrobu těchto těstovin. -
díky zúčastněným :-) psychický blok můžu se 100% pravděpodobností vyloučit, ale fakt je ten, že psychologie barev asi hraje roli. Sytě červený špenát bych asi taky měl problém pozřít :)