Zajímalo by mě, z čeho se skládá taková ta dobrá pikantní černá
vrstva na uzeninách (může být na kde čem – pamatuju si ji poprvé z
„východního“ Německa) Teď ji mám v ledničce na hovězím.
Je tvořena takovými kuličkami – předpokládám že to jsou tytéž
kuličky jako v hrubozrné hořčici. A dál ?
Ta černá a dobrá vrstva na uzeninách... ? RSS
-
-
IMHO je to prostě koření – různé druhy pepře, paprika, hořčičné semínko se mimoc nezdá, světlé kuličky bych tipoval spíš na bílý pepř…
-
↪ 2 Kytka: No podle Vašeho příspěvku si IMHO doma takové uzené neudělám. :oD Nebude někdo konkrétnější ?
-
↪ 3 Mor: nepsal jste, že se chystáte si doma vyrobit uzené obalené ""černou dobrotou";) Ale minule jsem viděla toto http://www.magdalek.com/…o/index.html, ale taky tam nejsou poměry. Kytka to teda napsal vlastně celkem přesně.