chtěl bych se zeptat, zatím jsem tu hledal ale nenašel..
chtěl bych v pátek udělat steaky, mám k dispozici toto
– vyzrálý vysoký roštěnec (kvalitabio.cz)
- titanovou pánev s rovným dnem, docela těžká, stěny cca 8mm
- plynový hořák který tu pánev celkem slušně ohřeje (ale neolizuje to
boky…)
- gril na dřevěné uhlí s kamennou deskou
- troubu na dopečení
nechá se s tímto něco vyrobit? (předppokládám že ten grill a deska nebude tak dobrá(kámen se tolik nerozpálí)
takže zbývá plyn? – minutu zkaždé strany zatahnout a pak 2–3 minuty
z každé strany, pak do trouby?
preferuji medium-rare, maximálně medium
díky za rady (jde o to udělat něco s tím co mám a nepořizovat na rychlo teď něco nového…)