Tiramisu, horká čokoláda, nebo nakládaný hermelín…teda pokud mě vezmete sebou:-)
Tak jaký další ochutnávkový maraton? RSS
-
-
ČOKO- tektá či v dortové podobě a šunka od kosti :-)
-
30. tak budeš rehabilitovat a přitom pojídat lovečák se sýrem, jako dezert si dáš tiramisu a zapíjet to čokoládou. Přesuny pochopitelně s ortézou. Kde je problém? :-))))
V nejhorším kárka…či vozík?:-))) -
Jsem pro tiramisu/horkou čokoládu nebo nakládaný hermelín.
-
Tahle akcička se mi vážně líbí. Rád bych se též přidal a šunka + kyselý okurek, tiramisu + čokoláda zní skvěle… Nakládačky by každý mohl donést z vlastních zdrojů. Podle láku se pozná leccos o člověku
-
ako ucastnicka sedaveho croissanthonu sa teraz pre zmenu hlasim na behavy! :) Hot chocolate alebo tiramisu.
Ale navrhujem este palacinky/crepes a hlavne moj favorit jablkova STRUDLA!!! Akurat ja tu v Prahe budem opat az od 20.oktobra…
-
mňam palačinky!
-
co tak něco z českých luhů a hájů: obložené chlebíčky, větrníky, laskonky…
-
Chlebíčky, horké čokolády a nakládaný hermelín – to je hodně vražedná kombinace :-) Já jsem pro palačinky!
-
téma ještě vybráno není, ale rád bych se zeptal, kolik lidí by eventuelně příšlo:
- tuto sobotu 18.10.
- nebo 25.10.
prosím, vyjádřete se! ;)
-
Tuto sobotu mohu. Příští jen dopoledne. Odpoledne šlapem zelí.
-
Tuto určitě ne, příští možná, záleží na končetině
-
Tuto sobotu budu brázdit Prahou v Rally Ligmet…jedině, že bych ochutnávala za jízdy :-))
-
Mohu příští sobotu.
-
Tato sobota je OK. Pokud bude zvoleno zajimave tema, samozrejme..
Ehm, uz jste nekdo slysel o kimchi........? :))
-
Příští sobota je pro mě ok, tuto sobotu bych hodila povinnosti za hlavu pouze ve prospěch horké čokolády nebo palačinek.
V případě tiramisu, nakládaného hermelínu a kimchi se účasti úplně vzdávám. -
Já můžu obě soboty, ale moc se mi nechce do sladkostí. :-) Kimči neznám, rád zkusím!!! Asi bychom prisli i s paní Ramonovou…
-
můžu obě soboty
-
(taky novacek:))hm, horka cokolada byla fain. nejsem si jista, jestlli opravdu ma pod ni chapan teply kakaovy puding.
jinak – cetla jsem pro ty croissanty – co takhle celozrny chleb? mam vazne problem nejaky vybrat, aby byl k jidlu; tyka se to hlavne ruznych rohliku atd -
Já nemůžůůůů :-( Jednu sobotu běhám na Vysočině po lese se psem a skládám další zkoušky (možná i objímám stromy…;-) ) a druhou peču sponzorské dary na Klubovou výstavu párkopsů… Vy zrádci!!! Co úterý 28.10…nebo sobota prvního? Co takhle „adventní ochutnávka svařáku a trdelníků“? Bude to tu „cobydub“…
-
Blanule. tyjo, to není vůbec špatný nápad, 28.10. oslavíme svátek degustací… A vezmeš párkopsa taky ochutnávat? Že bych vzala Madam Pacinkovou. Ale aby z toho pan C. neměl zvěřinec… dělám si legraci, to bychom museli chodit po stáncích…:-)))
-
Test dogs – friendly hospod :-)?
-
Blanule:
zvířata i akce v průbehu týdne (já osobně) neguji ;) ale jeslti je někdo pro přesunutí směrek na večer do týdne, tak ať zahlasuje.
při kávových a hlavně těch chodícíhh se naám to neosvědčilo, většina by se sešla tak nejdrříve okolo 19, a to už je moc pozdě…
zatím jak na to koukám, tak to vyapdá na sobotu 25.10.
-
Pane C. fakt jsem si dělala s pejsky legraci!!!
-
legraci neguji ;)
-
Pivli:
pan C. je dnes nějaký negativní… Podzimní depka? Uřízlá šťopka? Jestli nemáš program na Den vzniku můžeme klidně domluvit odpolední kávičku a bez negujících vyzkoušet klidně i ta Dogs friendly places… ;-) Já jsem teď ráda za každé rozptýlení… Poslední dobou vládně „blbá nálada“… Hodně blbá…teď mi pzrovna přišla další zpráva, ze které je mi jen a jen do breku… -
legraci neguji + smajlík = dvojitá negace + dva smajlíky ;))
-
Blanule:
jsem pro!!!
Klidně vyzkouším dogs friendly places.
Se špatnými zprávami se roztrhl pytel, bohužel.
Ale špatná nálada pana Cuketky mne děsí!!! -
Jestli to nebude tím kimči. Ono někdy trošku štósuje…
No nic, na blbou náladu je prima oranžová, jdu si nalít mrkvičkovou šťávu a dám si šálek výborné a silné kuřecí polévky. V okolí všichni prskaj, já taky tak, v krku bolí, takže si tam asi přidám i stroužek syrového česeku. Koupila jsem na Budějárně paličku z Provence (16,– kč za kus), tak budu porovnávat s českým paličákem. A zakončím to bio rakytníkovým sirupem.
A bude líp! určitě, že ano, pane Cuketko? ;-))) -
Mohu obě soboty!