Po polodné diskusi pod článkem o pekárně Paul a úspěšném Croissant maratonu navrhuji – dohadujme se tady. Co dalšího ochutnáme, čeho máte chuť se zúčastnit?
Tak jaký další ochutnávkový maraton? RSS
-
-
Já bych ráda ochutnávku lovečáků, protože se mi v poslední době nedaří koupit žádný dobrý. A sýry typu Camembert, to zní také dobře. Myslím, že je jednodušší dělat ochutnávku něčeho, co se dá koupit a přinést někam, než obcházet podniky. Je to i časově méně náročné. A pak se to rychle za sebou dobře porovnává. Což by třeba se zmrzlinou nešlo. Ale zase když jsem zpívala, tak jsem měla povolenou zmrzlinu jen v zimě, takže pro mě zmrzlina v zimě není nic divného a nebude se tak roztékat. Takže i ta zmrzlina mě láká. A co Vás?
-
já bych udělal ty horké čokolády. sice by to byl marathon chodící :) ale zase je to víc akční!!! :)
-
chmmm, dokud nebudete chtit marathonovat kysele okurky nebo koprovou omacku a jim podobne, tak jsem ochotna podstoupit vse, nicmene akce A by musela byt naplanovana hodne dopredu :(
-
Zmrzlinu nechci ani vidět…:-) Nakládaný hermelín, horké čokolády pro chodící maraton, pro sedící nějaký sýr nebo uzeninu.
-
Já občas s kamarády dělám taková kolečka a ochutnáváme plzeňské pivo. :-))) Třeba začít U Jelínků, vzít to přes Konvikt, dál přes Tygra, Rudolfinum, Parlament k Hrochovi a zkusit vylést nahoru k Černýmu Volovi. Našly by se i další – U Bansethů, Malostranská pivnice, U Vejvodů, U Zeleného Stromu…
-
tak tour de plzen delame taky. ale je to veeelmi narocna akce, jak jiste razor sam zakusil:) pro sirsi verejnost bych byl pro syry nebo horke cokosky…
-
Stejky!
-
pro chodicí maratón – co vše se v Praze (či jinde) na jídelním lístku jmenuje Tiramisu
-
MobyDick:
tiramisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ano!!!!!!!!!!!!!!! :D
-
s tímhle maratónem ale na mě prosím počkejte, až mi sundají tu -censored- sádru
-
Horkou čokoládu nechme, až trochu přituhne.
Teď by se hodil lovečák, sýry nebo tiramisu.
Prosíme jedno tiramisu a deset vidliček, pane vrchní… -
Tiramisu je super nápad, mňam! Pro sedící maraton mě ještě napadly bílé jogurty – jsou v nich poměrně velké rozdíly.
-
Jsem děsně drzá, ale myslíte že bych mohla jako absolutní nováček jít s vámi ochutnávat tiramisu?:-)
-
12: vidličky sebou, ať jsme nenápadní (-:
14: tady jsme skoro všichni nováčci (-: -
Budu připravena…ikdyž jsem barbar, já si vezmu lžičku:-)
-
juuu! to je uzasny! nechcete pockat na me, az me pusti z porodnice? oslavit konec tehotenske cukrovky tiramisovym maratonem by bylo vskutku skvostne (-:
-
To je nápad! Spojila bych to ještě s ochutnávkou cheescaků a čokoládových dortů :-))
-
Co takhle ochutnávka šunky od kosti? Mám dva kandidáty – uzeniny na Tyláku a davelská v Ječné.
-
Já můžu začít už dnes :-)
-
Stejky!!
-
David:
LOL :) můžete prosím specifikovat reálný průběh akce? :)))
-
všechny nápady jsou skvělé, teď to jen odfiltrovat a realizovat. :-)))
-
ok, tímto mylsím můžeme uzavřít předběžné nominace, stačí si to už jen vyhlasovat :)
lovecký salám
sýry typu camembert
horká čokoláda
tiramisu
nakládaný hermelín
cheesecake
čokodorty
šunka od kosti
osobně jsem pro typ „chodící marathon“ minule jsem měli ten sedící a chce to střídat :) ty chodící josu sice uktra náročné na přesuny, ale zase se počítá vzrušní z rychlého průletu celým městem a různými místy :)
-
;-)))
-
Jestli je pravda, ze berete i nováčky, tak bych byla nejvíc pro:
horká čokoláda
čokodorty
šunka od kosti -
to tiramisu mi zní velice dobře… ;-)
-
Taky hlasuju pro tiramisu:)
-
pokud chodici, jsem pro tiramisu nebo horkou cokosku…
-
počkejte na měěěěěěěěěěěěěěěěěě
sádra by měla jít do týdne dolů, ale ještě budu nejspíš ortézovat a rehabilitovat