Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Myslím, že už předkrm by mě odrovnal! (Miluju kozí výrobky!!!) a pokud by následoval ten náááádherný losos, nevím, jak bych se pak soustředila na přátele a ne na to, co bylo na talíři. Vsadím se, že pokrm byl doplněn výborným vínem a zakončen šálkem kávy. Hmmm…Jen by mě zajímal bližší popis těch zákusků. To první je pudding a to druhé nějaká čokoomáčka k namáčení kiwi?