Nové působiště šéfkuchaře Dušana Jakubce, který své dlouholeté zkušenosti z fine diningu vložil do tohoto podniku s odlehčeným konceptem pizzerie. Jednoduchá Itálie si tu podává ruce s mnohovrstevnou mezinárodní kuchyní a s kreacemi šéfkuchaře. Specialita podniku – tématické večery Prosecco Flavours a sezonní jídla podle toho, co šéfkuchař nakoupil.
Pořád hodně dobrý. Super milý servis a na lístku minimálně dvacet jídel co bych chtěl z fleku ochutnat.
Vybral jsem nakonec specialitu dne - otevřené lasagne s mořskými plody a chřestem (289 Kč). Trochu těžké, omáčkové, ale plné chuti a děsně mi to zrovna bodlo.
Lituju, že je mám tak daleko. Rád bych chodil častěji... :)
27. červen 2015 20:06:27 - Trvalý odkaz - Sdílet na FacebookuSpokojená návštěva.
24. leden 2014 21:01:58 - Trvalý odkaz - Sdílet na FacebookuSpokojená návštěva.
21. říjen 2010 16:10:19 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku