Ještě šestkrát se vyspím a odletím na dva týdny na zaslouženou
dovolenou do Španělska a jelikož nás čeká potulování na vlastní pěst,
poprosila bych o pár tipů ohledně jídla:
- vyplatí se nakupovat spíš v super hyper, nebo u malých prodejců?
Podotýkám, že to nebude gastronomická dovolená, takže nepotřebujeme jíst
nic speciálního, opravdu jen na zahnání hladu.
- ale samozřejmě nějaké specialitky bychom rádi ochutnali – kromě
jamón serrano a tapas doporučujete…?
- slyšela jsem, že Španělé vyrábí dost sýrů z nepasterovaného
mléka – je to pravda? Vzhledem ke své oslabené imunitě bych se jim
raději vyhnula…
- voda z kohoutku na pití – chorvatská mi teda nevadila, tunisskou jsem
neriskovala:-))
- čemu se rozhodně, ale rozhodně vyhnout? (aneb nepříjemné zkušenosti)
Podotýkám, že se budeme pohybovat od Madridu po Gibraltar. A kdyby vás napadl jakýkoli tip, určitě mi dejte vědět, děkuji!