Poté, co se politický blog Miroslava Macka (doufám, že není třeba
představovat-pokud ano, doplním) Viditelný Macek stal součástí jeho
nového „portálu“ Macek v botách, začal se autor věnovat i více
článkům o vaření a hodnocením restaurací. Po hodnocení rest. Divinis
(diskutováno zde: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…) přišla na řadu
La Finestra in Cucina.
Vše najdete je v sekci Labužnické listy http://www.macekvbotach.cz/…nicke_listy/
Miroslav Macek a ......... RSS
-
-
Jak se říká někde jinde (ale výstižně): Thanks but no thanks.
-
Tak další oběti macko-gurmetství se stal Chez Miro z Pic. Nechci si hrát na věštce nebo vizionáře, ale výsledek jsem tak nějak z první věty odhadl.
http://www.macekvbotach.cz/…pardubicich/
Gratulace Chezovi i Mirovi :D
-
Cha chááá, tomu se snad ani nedá říkat recenze…
-
4: Nedá. Slušně řečeno se tomu říká „foukání cukru do prdele,“ bez ohledu na kvalitu restaurace.
-
ringo:
ROFL :DDD
-
Jasně, ale hezky se to čte a představuje. Je vidět, že pan doktor má básnický střevo :D A dejte si na něj pozor, protože kdo ho bude sRáth, dostane pár Macek :-p
Foukání cukru do prdele? To jsem neslyšel – asi mi to po ráno tolik nemyslí (a jindy to nebývá lepší :-s) co to jako má znamenat? Mám to vyzkoušet? je to spíše příjemné nebo nějaká SM libůstka?
to pan SCuketka
To je nějaký bug na fóru, že se před uvozovkami zobrazí obrácené lomítko? " -
7: Po přečtetní článku má člověk pocit, jakoby mu zrovna někdo nafoukal ;).