Tenderizér RSS

Štítky: , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Doporučíte, používate? Pokud ano jaký a na jaké druhy masa? Pokud ne, tak prosím napište z jakého důvodu.
    Na Cz webu je toho velice málo a většina informací je od M. Klímy.
     http://www.labuznik.com/article.php?…

    Jaké jsou alternativní výrobky?

    Díky za reakce

  2. Používám (ten stejný co máte v odkazu) a co se případného doporučení týče, tak musím přiznat, že vlastně nevím. Nikdy jsem ještě nevyzkoušela ze stejného kusu masa část propíchat, část ne a pak to porovnat.
    Beru to tak, že mě to propichování baví a pokud tím ničemu neprospěju, tak snad ani neuškodím.

  3. Děkuji za roztomilou odpověď:)

  4. Ja pouzivam toto a jsem plně spokojen: http://www.reproplast.cz/…-gurman.html?…

  5. Dlabka (3): nj, já vím, že jsem vám moc nepomohla ;-) Už musím ten experiment někdy provést, samotnou mě to zajímá.

  6. Trošku teorie: http://www.hostovka.cz/clanek.php?…

  7. Už čekám na ten správný „originál“ Jaccard tenderizer.
    Pak otestuji na víc kouscích masa a dám vedět, jak funguje.

  8. Dlabka: Jak jste spokojená s tenderizérem??? A koupila jste si se 3 řady nebo jen s jednou? Když tak mi uveď te i kde, vážně o tom přemýšlím… v Čechách není dobré maso :( Kdybych žila ve Fr v životě bych za tohle neutrácela..

  9. Jaccard prodávají v Makru kolem 900 Kč. Mám ten 3řadý. Maso opravdu změkčí, je to znát hlavně u roštěné a hovězích steaků, které nejsou ze svíčkové. Ale stačí jen jednou z každé strany, když se to přežene, chutná to jako mleté. Zkoušela jsem to i na drůbež, ale nakonec tenderizér používám jen na hovězí. Koupě nelituju, za ty měkké roštěnky to stojí.

  10. Aha, tak do Makra přístup nemám.. teď mají nějaký tenderizér v akci, ale není to Jaccard.. takže Makro padá.. musím hledat jinde nebo že by se našel někdo, kdo by ho koupil a poslal mi ho.. protože ta cena oproti internetovým cenám je o něco příjemnější… hmmm. To věřím, že nelitujete koupě, já si někdy připadám jako úplný amatér, protože se mi nedaří připravit ani vepřové.. Moje máma mě vždycky utěšuje, že to je určitě masem a ne přípravou, takže já bych jím projela i tenhle druh…)))

  11. Jaccard je moc drahý.Používým tenderizer Gurmán a výsledek je stejný.
    Požívám na všechny masa včetně kuřecí a hovězí na gulášek taky poznáte.
    Můžu vřele doporučit.
    http://www.reproplast.cz/…-gurman.html?…
    Mají tam i video.

  12. Co se týče Jaccardu mám ho v restauraci (3řady) a po půl roce občasného používání se zasekává a vrže. Kamarád si koupil třířadý Victor a je to úplně o něčem jiném. Dělají to prý Poláci a je lehčí a přijde mi, že i kvalitnější a lépe se používá. A v neposlední řadě je i levnější.

  13. Jaccard jsem koupila kdysi v prodejně vybavení pro restaurace http://www.karmeb.com/ na Žižkově, předpokládám, že ho stále mají nebo mohou objednat.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.