Zdravím všechny, rád bych poprosil o radu a doporučení ohledně
pořízení nového robota. Používal bych ho hlavně k přípravě tužšího
těsta (pizza, chleba) ale i třených těst a krémů. Výhodou by mohly být
i jiné funkcionality (strouhání, sekání, krájení, mixování), ale
těsto je základ. Je jasné, že se mi líbí Kitchen Aid, ale cena přes
10 tisíc je na mě už moc a ty levnější typy Kitchen Aid se u nás moc
neprodávají a v USA nikoho nemám.
V mém hledášku uvízli tito kandidáti:
http://www.dno.cz/…nwood-km-336
http://www.dno.cz/…nwood-km-264
líbí se mi tento, ale cena je hodně vysoko a taky nevím, jestli utáhne
to těsto s 500W
http://www.dno.cz/…nwood-kmx-51
http://www.dno.cz/…ch-mum-47-a1
ten bosch má fajn příslušenství, nicméně nemá pohyb hnětače takový
jak kenwood/kitchen aid… u bosche je to spíše takové
„pseudoplanetárium“ :-)
Za rady a názory děkuji.