Hezky den, nevite nekdo jak zpracovat kost, ktera zbyla po okrajovani spanelske susene kyty??? Pocitam nejaky vyvar, ale
Mam ji ted v mrazaku a cekam na vhodnou inspiraci…
Diky
Ondra
Hezky den, nevite nekdo jak zpracovat kost, ktera zbyla po okrajovani spanelske susene kyty??? Pocitam nejaky vyvar, ale
Mam ji ted v mrazaku a cekam na vhodnou inspiraci…
Diky
Ondra
Dát ovařit do vody, přidat bílé fazole, kořenovou zeleninu a ke konci rajčata. Chorizo se také bude hodit.
To zní dobře.
A nebo udělat, podobným způsobem, hrachovou polévku (hrách přes noc
namočit). Já bych tam pak dal i cibuli, pórek a česněk. Bobkáč. Rajčata
ne. Možná brambor či dva na zahuštění? Po uvaření rozmixovat.
V každém případě během vaření nesolit! To až úplně nakonec, dle potřeby.
Ja bych tu kosticku treba jeste ohlodal… predpokladam ze na ni jeste neco zbylo ;-)
Ohlodat se uz neda… Byla po roce uz prilis tvrda… Takze zvazuji neco echt z ni uvarit… Spise nejakou polivku…
Tak jsem kost vyvaril, ale vubec se mi to nelibi… Behem vareni jsem stale sundaval penu a tuny tuku…
Nevoni mi to, ma to nahorklou chut a kdyz teply vyvar prelivam, tvori se lehce na povrchu pena… Mam z toho spatny pocit…
Mam strach abych nebyl nucen to „za staleho michani vylit do h…zlu“…
Mate nekdo nejake postrehy???
Cut your losses.
Aneb: zbavte se ztrát.
My jsme nedávno řešili stejný problém a kost jsme uvařili 2 hodiny v papiňáku. Ovařené kousky masa se sníst daly a byly docela dobré, ale vývar byl trochu nahořklý, dost slaný a klihovitý. Celkově myslím, že je lepší kost po dojezení masa vyhodit:)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.