↪ 30 Moirain: co to je za haluz. Prece mi nemuze hygiena diktovat jakým příborem mám jíst 8-)
Vietnamské pho v Karlíně! RSS
-
-
↪ 31 baTh: No pokud nemaj podle hygieny dostatečný zázemí pro mytí nádobí, můžou mít imho nařízený používání jednorázovýho (takže porcelánovej talíř a kovovej příbor by vám dát mohli, ale nesměli by ho chtít vrátit.
-
Dobrá zpráva – dnes jsem tam byla a ač mají mohutné zásoby jednorázového nádobí, tak jídlo na místě servírují do porcelánu i nerez lžíci dostanete.
-
Musim se pridat k pochvale Pho Vietnam na Jiraku a tem, co nemusi za kazdou cenu vzdy maso a nebo ho vubec nejedi, doporucit tofu s rajcatovou omackou, koriandrem etc.
Doufam, ze je nezavre nejaky kretensky hygienik za to, ze si dovoluji byt bistrem a mit porcelanove nadobi. -
Na Strossmayeráku je prý cosi nového vietnamského… Nebyl tam už náhodou někdo?
-
↪ 35 kuba.biker: Na Strossmayeráku bych to mohla omrknout cestou z práce, nevíte, kde to tam zhruba je?
-
Bohužel nevím, četl jsem to tady: https://www.facebook.com/…477303701553
-
↪ 36 Michala: Cha, zrovna tu sedim, dik za inspiraci na obed cestou z cykloservisu :). Je to Asia fresh food, naproti zastavce tram smer Holesovice. Vstup neuteseny, sezeni perfektni, pho bezva (75 kc) ale hodnoceni necham povolanejsim.
-
↪ 38 kacka_zvykacka: Jsem si chytře dala bunču k obědu, ale při nejbližší příležitosti se tam stavím, díky za navigaci, cyklistko :)
-
↪ 39 Michala: Tak ještě oprava, jmenuje se to Asia Fast food a celkem to odpovidá, bylo to vážne fast, smažené závitky hodně mastné, ale dobré, pho mi sice taky chutnalo, ale bylo v něm jen maličko bylinek a vývar byl nejspíš kostkový… ale co bych chtěla za 75 Kč. Když pojedu kolem stavím se, ale speciálně kvůli tomu tam asi vyrážet nebudu. Každopádně je tam dokonale čisto a prostředí je na bufet tohohle typu na 4–5. Udělala jsem pár rychlých fotek, tak to dám na blog.
-
Tak to me hodne zajima, protoze na strossmayrovo namesti to mam kousicek. :) Bohuzel lezim doma s horeckou, tak nemuzu vyrazit hned..
-
Nedělaj „bún cha“ taky někde na pětce? Rozuměj Praha 5… Díky za tip!
-
↪ 42 mpik: nevím o tom, ale novej Vietnamskej podnik je hned za mostem v Gorazdově (za tančícím domem). Ale vyzkoušený ho ještě nemám.
-
Prý tu máme další vietnamskou novinku – Red Hot Chilli – Křižíkova 65!
-
A na Seifertce nad Florentýnou se taky chystá novej Vietnam s Pho, začíná se to dobře rozjíždět, teď ještě aby si začali konkurovat kvalitou
-
Pho (135,–) dělají nově i v Modrém zubu v Jindřišské…
-
Pho (různé druhy), Bun cha a jiné vietnamské speciality nově ve fastfoodu Panda v nákupním centru Nový Smíchov. Osobně jsem zkusil bun cha a chutnalo mi, bohužel u vietnamské kuchyně mi chybí „etalon“, abych poznal autentičnost. Takže kdo se vyznáte, zkuste a napište…
-
k srovnávacímu testování rozhodně doporučuji Pho Vietnam na Jiřáku, Vietnam Food v Nuslích u stanice Horky – mimochodem zatím největší výběr polévek a od včerejška i Holiday bistro v Malešické tržnici
-
Musím souhlasit s Moirain, Vietnam Food v Nuslích musím zatím jen pochválit! Jediný problém je ten, že to mám za rohem a jsem tam obden :-) Mám tam vyzkoušeno Bun Nem, Bun Cha, Bun Bo Nam Bo a Pho Bo. Pho mi moc nejede, radši mám Bun a to zatím nejlepší.
-
Dnes jsem objevil a vyzkoušel vietnamské bistro ZEN v Řepích (http://www.zen-bistro.cz/), Ochutnal jsem Bún Bo Nam Bo a byl jsem maximálně spokojen!
-
Také přidám něco do pranice. Včera jsem objevil novou vietnamskou restauraci v Praze kousek od Muzea. Jmenuje se Halong Bay Vietnamese Restaurant a sídlí na adrese Krakovská 20, tel.: 606 234 444. Je to hned vedle Czech Computeru. Street View neberte v potaz → klasická zaplivaná „čína“, restaurace je tam asi teprve chvilku. Ukořistil jsem i letáček s menu, tak můžu v případě zájmu naskenovat. Měl jsem tam Pho Bo a bylo výborné. Spousta čerstvých bylinek, hodně masa a silný kvalitní vývar za 99,–. Příště určitě zkusím něco dalšího, třeba variantu Bun Cha La Lot, nebo Pho Bo Tai…