Jak na čokoládu RSS

Štítky: ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Následující odkaz vede na web, kde najdete fajn video návody, jak pracovat s čokoládou. Je potřeba se zaregistrovat, přístup je zdarma.

    http://www.carma.ch/en/1490

  2. díky! .) není to vůbec marný. reguistrace funguje a není to extra velký opruz,kvalita videjís lušná, k dispozici jsou témata:

    Tempering of Chocolate
    We show you everything you need to know about the tempering of chocolate.

    Moulding of hollow forms and chocolate bars
    Hollow figures and chocolate bars – we give you our tipps and tricks about moulding with chocolate.

    Chocolate decorations
    The right finish makes the difference – learn how to use easy techniques to produce attractive chocolate decorations.

    Chocolate desserts
    Mousse, Crémeux, Tartelette – we show you interesting ideas for desserts with Carma couvertures.

    Massa Ticino
    We present our products Massa Ticino and Massa Ticino Tropic and show you how to use them to create breathtaking wedding cakes.

    Decorations with Massa Ticino
    Discover how you can easily create attractive decorations like flowers or spirals using Carma’s Massa Ticino.

    Buffet decorations with Massa Ticino
    Perfect your buffets with exceptional decorations: it’s so easy with Massa Ticino!

    Ganaches
    We present to you three different kinds of ganaches – the perfect base for all your praline fillings.

    Pralines
    Discover three different kinds of pralines – the base for all your creations.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.