Hrozně mi vadí, když sedím v zajímavé restauraci, doufám v zajímavá a kvalitní jídla a pak na mě vykoukne popisek pod jídlem typu: hovězí panenka, mražená zelenina, kečup, obloha…no to přeháním, ale proč k výbornému bifteku s dobře uvařeným bramborem dostanu tři mističky s „dipem“, což je jeden dresing, jeden kečup a jedny studené fazolky z konzervy??? přitom maso skvělé, zelný salát místo oblohy skvělý, brambory fakt skvělé…a plác tam kečup…
Štve vás kečup v jídelním lístku? RSS
-
-
Kdyz by to byl dobry domaci kecup, tak proc ne? :) Ale to bohuzel vetsinou neni.
-
Kečup a obloha ze zelí (zelný salát) jsou docela chutné věcičky. Alespoň já je mám teda rád. V hospodách se ale používají na „maskování“ faktu, že jídlo není nic moc. Kečup funguje jako přípravek pro přežití hnusného jídla. No a v hospodách je tolik hnusných jídel, že lidi jsou zvyklí mít kečup vždy po ruce.
-
Uaaaaaa, to je prostě český specifikum většiny podniků. A přitom udělat dobrý dip ze spařených rajčat rozmixovaných s bylinkami a event. něčím pálivým, to je záležitost 5 minut. Už jsem asi „zkažená Pohlreichem“ a koukám se na každou restauraci ultra kritickým okem.
-
štve mě kečup jaksi obecně, a vůbec nejvíc mě štve, když na jídelním lístku vidím napsáno „tomatová omáčka“ (nebo rajčatová) a v reálu se jedná o kečup, jak se mi to stalo např. v paláci Flora, už ani nevím jméno restaurace a je mi to jedno, poněvadž tam už nikdy nezavítám