Dobrý deň. Vedeli by ste mi, prosím Vás, odporučiť nejakú kvalitnú
panvicu určenú prevažne na steaky? :-) Nie som žiadny prehnaný kuchár, ale
keď už si doma niečo pripravujem, tak sú to prevažne steaky a iné mäso a
moja jediná panvica – akási obyčajná teflónka od Tefalu, ma už
neskutočne irituje.
Keďže bude určená hlavne na steaky, tak by som chcel, aby mala mriežkované
dno a inak fakt netuším. Teflón, titán, liatina? V tomto by som naozaj
potreboval poradiť. Čo sa osvedčilo Vám? Ďakujem.
Grilovacia panvica RSS
-
-
Mě se osvědčila litinová grilovací pánev z Ikei.
-
vzal bych litinu, má pěknou setrvačnost a hlavně se dá vrazit celá do trouby. jestli si s těmi steaky budete hrá víc, brzy zjistíte, že ty dopékané v troubě, jsou nej(rovnoměrněji tepelně upravené)! :)
-
Také mám tu z IKEA. Stojí okolo 800,–… Ma opravdu slusnou setrvacnost…
-
Mohl by mi někdo jednoduše vysvětlit, v čem se grilování na grilovacích pánvích technologicky liší od smažení? Děkuji. :)
-
5: v tom, že to jídlo není ponořené v tuku.