Pomalu zacina burcakova sezona a proto mne zajima kam chodite na burcacek.
Ja chodim do par „sklipku“ na P6,7 ,ale tam je kvalita velmi nestala :-(
proto uvitam nejakeho osvedceneho dodavatele.
Burcak v Praze RSS
-
-
V praze na burčák nechodím :)
-
2. Pokud máš fakt dobrou vinotéku, dá se. Dobrá vinotéka si přiveze čerstvej mošt a rozkvasí si ho už v místě prodeje. Mívala jsem takovou, ale pak jsem měla skoroabstinenční dva roky (těhotenství a kojení) a oni se mi mezitím někam odstěhovali nebo co, takže momentálně nemám.
Ale tam mívali burčák fakt prima, nenašla jsem v Praze jinej stejně dobrej. -
Budeme mít špičkovej burčák už asi šestým rokem od pana Sedláka z Velkých Bílovic.První várka středa nebo čtvrtek.Uzenařství Sváček Štefánikova a Budějovcká.
-
Včera jsem měla první letošní burčák ve vinotéce v Průhonicích – Zahrada vín. Rakouský, z Müllera a ve skleněné lahvi :-) Vynikající!
-
Na dobrý burčák v Praze jsem chodíval do Moravského archivu vín (tak se to tam jmenuje) v Navrátilově ulici naproti Novoměstská radnici. Vozili i červený a vážně byl vynikající. Chtělo to si tam ale vždy zavolat a zjistit kdy dovezli čerstvý. S jídlem to tam bohužel bylo horší, ale kdo hlavně jen pít burčák, tak mu to tam mohu doporučit.
http://www.moravskyarchivvin.cz/
-
Stavoval jsem se u sváčků na burčák a příjde mi fajn.
-
V Jízdárně Pražského hradu bude o tomhle víkendu Vinobraní a inzerujou i burčák.
-
Dnes jsem koupila burčák u Sváčka na Smíchově.Je dobrý, spíš sladší. Ve vínech se moc nevyznm, ale chutná mi.
-
já ještě neměl. tradičně to asi schytám na vinici sv. kláry a tamním vinobraní o víkednu ;)