Tak nám otevřeli „pekárnu“ Paul u Anděla, paní Millerová …
- Ceny poněkud centristické
- Rebarborová koláček celkem dobrý (á 50,–) ale nějak jsem čekal, že
bude ještě teplý
- „Espresso“ á cca 40,– nebo kolik – klasický 0,2 l kýbl
z automatické mašiny, na první chuť celkem obstojný, na druhou dorazí
pálivé hořko-trpké tóny z přelouhovaného kafe, ze kterých se citlivý
žaludek (můj) sebře v pěst – medle by mohli dělat alespoň espresso
americano, když už.
- Obsluha mladá, usměvavá, ochotná, i když jsem po ránu vypadal asi
jako vágus :)
- Pytlíky papírové, ke kafi jsem dostal ubrousek, aby mě nepálilo do
ruky, ke koláčku taktéž
- Celkové pocity: Asi jako když vaše stará nepříjemná tchýně letí ze skály ve vašem novém mercedesu :o) Asi nevidím důvod, proč tam jít znova – kafe a koláč (nedejbože bagetka s oblohou) vyjdou cenově prakticky setejně, jako presso a oběd v El bariku, co je pár kroků otamtud.