zajímavý a modrní nový podnik:
Lodní restaurace Port 62 RSS
-
Jel jsem před 2 měsíci okolo na kole a říkal jsem si, co to je. Tipoval jsem to na sídlo nějaké firmy :-)
-
celý minulý rok jsem kolem vznikajícího toho trénoval za císařskou loukou… (nejen) restauraci jsem tipoval a ejhle…
-
fandor: no, ono to taky skoro sidlo firmy je:) jsem zvedavy na kritiky, predevsim pak kavy …
-
dnes jsme s kamaradkou zamirily na nedelni brunch! vyhecovala nas kolegyne, ktera tam byla s manzelem po novem roce. byla to parada- pocasi sice nic moc, ale i tak paradni vyhled z lodi. nemuseli jsme varit a pokecaly bez chlapu :)
pecena kureci roladicka nas totalne rozdrtila, jidlo je formou bufetu za 490 korun na osobu je neomezena konzumace
doporucuju vsem cuketkarum gurmanum :-D
(myslim, ze ta teraska na lodi a zahradka pred lodi bude taky paradni az se konecne otepli! -
P. Cuketku příliš nenadchli:-)
http://www.tyden.cz/…_136133.html -
Me tedy take nenadchli, minimalne co se baru tyce. Michaci sklenici nebo shaker tam neznaji, takze pokud si nedate neco, co se serviruje s ledem, mate to teple a prilis ostre alkoholove, protoze se do sklenice nedostane ani kapka vody. Celkove me pesonal pripadal trochu jako by bar videl poprve v zivote.
-
my tam byli okolo Vánoc – pouze na kávě, prostředí moc pěkný, přítelovi rodiče tam byli cca před čtrnácti dny na jídle a přišlo jim to předražené, že až tak dobré to prý nebylo, ale chtěla bych to vyzkoušet sama :)