Zdravim.
Nejak mi porad vrta hlavou jak to je s retezci rychleho obcerstveni a moznosti umyti rukou. Zkousel jsem to u BK na Florenci a na Hlavnim nadrazi – ale nikde nemaji umyvadlo ve kterem by si zakaznik mohl pred jidlem umyt ruce. V obou podnicich manazeri odkazuji na placene toalety ktere jsou soucasti nadrazi.
Na Florenci manazer rovnou rekl „Ano“ na dotaz zda tam mam jit a ze sveho zaplatit za umyti rukou pred tim nez jist v jejich podniku (10 Kc, 1/9 ceny jejich pokrmu, to se mi zda nejak moc za to co mam mit zadarmo jako samozrejmost).
Na Hlavnim nadrazi to bylo jeste zajimavejsi. Taky odpirali moznost umyti rukou, a po chvilce diskutovani mi dali nejaky stary sek s tim ze ho muzu jit ukazat na toaletach a ze me tam pusti si umyt ruce. Tam samozrejme se mi vysmali a rekli ze o nicem takovem nevedi a ze jsou ty toalety placene pro kazdeho.
Chapu ze BK manazeri/zrizovatele se muzou ohanet tim ze hamburgery u nich jsou zabalene do papiru a ze clovek nemusi se te houzky rukou dotykat, ale co hranolky, a co hygiena obecne? (nemluve o tom ze ne kazdy chce zmoulat jidlo v papire) Pred jidlem je preci normalni si umyt ruce.
Muze mi nekdo znaly to nejak vysvetlit, popripade rict zda mi neco uniklo a ta umyvadla tam opravdu mit NEmusi, a pripadne zda to neni pripad pro Hygienickou stanici nebo nejakou podobnou organizaci?
Dekuji predem.