Už se nám konečně oteplilo, tak kam v Praze na dobrou italskou zmrzlinu?
Kam v Praze na zmrzlinu RSS
-
-
Třeba do Cremerie Milano – skvělá je nejenom zmrzlina.
-
Mně chutná u Hájka. Je to sice zmrzlina Česká, ale taky je cenově přístupná. Navíc tam maj i dobrý chlebíčky, poháry a dortíky. Ve Světozoru dokonce i točenou ovocnou, kterou teda ja nemusim, ale fronta je tam furt.
-
No právě, šel jsem kolem Světozoru a mrzelo mě, že točenou mají jen ovocnout a ta kopečká nijak nevyniká.
-
Dobrou zmrzlinu mají na nám. Míru, kopečkovou. A loni mě někdo odkazoval na zmrzlinárnu Haagen Dazs (?) v Kaprovce, někde by tu mělo být vlákno o zmrzlinách.
-
Mno, Cremerie Milano asi nebude pro běžné zákazníky…
-
a není, takhle náhodou, Cremeria Milano, zavřená?
-
Hájek zmrzliny „šidí“. Používá rostlinné tuky.
-
Cream & Dream v Husově ul. – drahá, ale prostě mi to nedá a občas si zahřeším, je výborná.
-
7. Nestrašte Terezko! Zkusím zjistit.
9. Cream & Dream je taky super, velmi podobné Cremerii.
6. Nevím, zmrzlina je sice dražší, ale kolik jí tak běžný zákazník potřebuje sníst? Celkem velká porce vynikající zmrzliny stojí pořád méně než v této lokalitě půllitr vychlazené Plzně. -
9. A není vlastně Cream & Dream a Cremeria Milano to samé? Anebo alespoň stejný majitel – Cream & Dream s.r.o.?
-
Cremeria Milano – ZRUSENA tam opravdu nechodte. V Husove maji stale pobocku Cream & Dream a souhlasim je to celkem slusna zmrzlina. Bohuzel hezke prostredi jako Cremeria Milano to tam neni. Haagen Dazs je vzdy 100% kvalita za nerozumnou cenu, ale doporucuji nechat kelimek 10–15 minut v pokojove teplote.
-
Já to věděla, s tou Cremerií :(
Kamarád je ředitel HD pro Čechy a východní Evropu a fakt ta jejich zmrzlina je nej. Take away v Karlovce, vedle Reykjavíku. -
13. : to máš prima kamaráda! HD je nej zmrzlina, to tedy ano!
I když se mi podařilo vyrobit domácí strawberry cheesecake skoro jako od nich! ;-) -
14: Pivli, je to ten recept od Nigelly? já bych do toho také šla, ale na chalupě je lednice tak malá, že mrazák je ještě menší a je plný borůvek, malin, josty a rybízu. A doma mám, pro změnu, ve dvou šuplíkách, jahody :-)
-
Úplně podle Nigelly jsem to nedělala. Vaječný základ podle Nadi. Smetana, vanilka, citronová šťáva, pomazánkové máslo (fakt!), jahody, digesty sušenky. Je to moc dobré!!! A halvně jsem zaplnila 3 kelímky od HD. ;-)