karciw: neodpověděl jste mi na mou otázku. Ale pamětliv přísloví "Kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem (i přesto, že je toto přísloví dle doktora Vlacha zavrhováno i malými kluky, jejichž bitky kamením se řídí zcela jinými pravidly) vám odpovím:
Ano, je možné si založit více nicků. V minulosti tu takových pokusů proběhlo dost a byly odhaleny (samozřejmě je možné, že některý unikl). Jak jsem psal, Michalu znám osobně, stejně jako pana Cuketku, který o Chez Miro také psal a opravdu nemám důvod pochybovat o tom, že píšou své skutečné názory na jednotlivé restaurace, včetně CHM.
Co se týče cen vín, tak marže 200 Kč na láhvi vína mi přijde v luxusním podniku velmi rozumná (čímž neříkám, že vám tu nákupku 100% věřím (-; ) v provnání s podniky, které mají na velmi drahých vínech marži 500% rozhodně.
Ano, jak už jsem psal, myslím si že Mirces nezvládl komunikaci zde na fóru. Vy ovšem máte velmi dobře našlápnuto k tomu ho v tom ještě překonat.
Nedá mi to, abych se nezeptal: Z jakého podniku jste? A neříkejte zase, že to není důležité, že děláte jen studenou kuchyni. I v případě, že je to pravda chci jméno toho podniku znát.