Řecký jogurt RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Rád bych se zeptal znalejších, jaký je rozdíl mezi řeckým jogurtem a naší kysanou smetanou? Ponechávám stranou to, že v kysané smetaně se také dají najít přísady jako bramborový škrob apod. :-(

    Nalezl jsem řeckou prodejnu ve Školské ulici v Praze a řecký jogurt mi chutí a konzistencí připomněl právě kysanou smetanu. Obsah tuku má mít 10% (což je méně, než u té smetany – nejméně 12%).

  2. Zkus někdy Choceňský smetanový jogurt, má taky 10% tuku. Zvlášť pokud ho necháš přes noc v sítě s kapesníkem překapat, bude od řeckého k nerozeznání.

  3. Díky za tip, zkusím. Ještě se mrknu, kde je k dostání, Albert ho myslím nemá.

  4. Zásadní výhoda choceňského jogurtu je, že se dá sehnat i mimo Prahu :-)-

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.