ehm… ;))
http://www.tyden.cz/…_105065.html
chuděrové oba nasazení chefové, zajímalo by mě kolik je celá ta „sranda“ stála…
ehm… ;))
http://www.tyden.cz/…_105065.html
chuděrové oba nasazení chefové, zajímalo by mě kolik je celá ta „sranda“ stála…
Restaurace se otevírají a také zavírají. Těch druhých bude v této
krizové době mnohem více.
Pravé příčiny se nedozvíme – koneckonců, je to jejich soukromá věc.
Že v tom hrají první housle peníze je jasné.
Televisní chef Antony Worrall Thompson (paní J ho nemůže vystát, já
jsem neutrální) se nechal onehdy slyšet, že musí zavírat 4 ze svých
londýnských restaurací. Nemá peníze na zaplacení gáží a dluhů a nikdo
mu nechce půjčit.
Říkal, že se restaurační návštěvnost vrací do let 70tých, kdy se šlo
na jídlo v pátek a nebo v sobotu večer, a že se na těchto pouhých
„dvou směnách“ prostě nedá finančně přežít.
Těch druhých bude v této krizové době mnohem více.
v posledních týdnech je to v praze naopak! monstrózní a luxusní buddha bar ( http://www.buddha-bar-hotel.cz ), elitní shiso ( http://www.shiso.cz/ ) v klubu LS jen za tento měsíc, další se chystají :) uvidíme.
jinak o zavření maze bylo asi rozhodnuto při nedávné „audit“ návštěvě ramseyho v zimě. blbě to odhadli a čeští hosté se k nim obrátili zády…
snad zůstane alespoň ten jejich chladný a temný interiér. imho jeden z nejzajímavějších v praze… :)
maze, jako kocept ale rozhodně nestojí – melbourne a cape town coming soon:
http://gordonramsay.com/…wsitem2.html
http://gordonramsay.com/…wsitem7.html
Eh, omylem jsem otevřela stejné téma v kategorii jídlo venku. Pane Cuketko, můžete ho smazat?
už to mažu, gordona budeme řešit tady :)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.