Úchylný nápad: http://zdravi.idnes.cz/…medicina.asp?…
Myslíte, že by se dala z avokáda dělat i drobenka/posypka/žmoleka, či jak tomu u vás doma říkáte?
Úchylný nápad: http://zdravi.idnes.cz/…medicina.asp?…
Myslíte, že by se dala z avokáda dělat i drobenka/posypka/žmoleka, či jak tomu u vás doma říkáte?
zajímavý článek, jen co je pravda. Paní Melanie Polk má jistě pravdu, co se týče tuků a bílkovin, bude to asi stejné, jako majonéza nebo máslo, ale paní se pohybuje v tabulkách. Podle tabulek energetických hodnot to tak nejspíš bude, ale co chuť? Já bych teda máslo na chlebu NIKDY nenahradil avokádem(už jen pro to, že ho nějak nemusím-nebičovat prosím-nějak jsem se s ním nesblížil).Takže asi takový je můj názor :o)
LOL ;)))
přiznám se ke své oblíbené kombinaci – křupavý toast z bílého chleba s máslem a s plátky avokáda. jen trošku soli a královská snídaně je na světě :) vím že je to tuk s tukem, ale oba jsou taááákle dobří! :)
Tak to já avokádo můžu v jakémkoli množství, a na toustíku určitě mnoohem radši než máslo. Ale co je super, je avokádový milkshake, a hrozně jednoduchý – avokádo, mléko, med, cukrový sirup a rozmixovat. Mňam.
sakra, mňam s tím milkšejkem !!! :) jde to avokádo v tom sladkémpak ještě poznat???? musím to prubnout, to byl takový ideální koktejl = dopolední svačinka :)
je to poznat moc dobře, vtip je v tom to příliš nepřesladit, jenom malinko dotáhnout :-) V tomhle vedru dokonalý, žádný tlamolep.
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.