Uplne to vidim – deset individui patricne oblecenych a s krabicovym vinem v ruce (pro dokresleni atmosfery) vejde do lahudkarstvi a hladove se vrhne ja 1 chlebicek :oD
SCUK # 5 RSS
-
-
Tak jsem to zjistila :)
Lahůdky Zemark VN42 (budova KB), otevřeno so 10–18. -
ok myslím že je jasno! :)
TERMÍN – TÉMA:
28.3. a chlebíčky!kuchařky nechte tentokrát doma :) spíš jen kdybyste ještě někdo narazil na zajímavé chlebíčkové místo. pokud je vzdálenější centrum dá se vyřešit tak , že ho na první lokaci někdo reprezentuje předem koupenými vzorky. kombinace běhací/sedací ;)
-
31. ano, vezměte si všici teplákovky,botasky a igelitky. Případně proužkované nákupní tašky. :-)
-
A kdo nemá botasky, vezme si prestige. A kdo prestige nemá, půjde bos a bude nejvíc autentický:D
-
29: chlebíčky na sdílení ;-))
-
35. :-)))
-
Ještě mají chlebíčky v Kotvě, dole v přízemí. V sobotu má Kotva od 10h. Stánek se jmenuje Algida Ice Cream & Fresh Bar http://www.od-kotva.cz/…/gastronomie.
Pokud plánujete odpol výlet, tak bych se možná přidala, mohla bych mít hlídání. -
Terezka:
myslím, že obecná shoda panuje na tom, že se sejdeme dopoledne, jako vždy ;) ať se nezaseká celá sobota :)
-
Musíme dát nějaký mustr. jak že se třeba budou ochutnávat jen čtyři druhy chlebíčků, protože některé by se hromadně koštovaly blbě. Roastbeefové, s vejcem. No, nebo by se to fakt muselo pižlikat na kousíčky. :-)))
-
mozne propojeni se sobotnim 1/2 marathonem. Kompenzace prisunu a odsunu energickych hodnot:-).
-
Na fidloprčičky. Pokud tedy bude mít někdo s sebou frkodrťák,
-
Pivli 40: Pokud to nebude nějak striktně dané a kolektiv to nepohorší, tak bych si koupila sobecky v každé chlebíčkárně jeden kus podle své chuti, protože spoustu druhů vůbec nejím.
Matesh 41: Dobré upozornění s tím 1/2 marathonem – buď zvolit takovou trasu, abychom se vyhnuli davům nebo takovou, abychom ho zevnitř rozložili ;-)
Pivli 42: Co to? To bude zas nějaká literatura, která mi uniká viď -
…abychom ho zevnitř rozložili ;-) … jsem pro – promíchat se davem s chlebíčky v rukou :-)
-
43: To co Pivli používá je z jedné vogonské básně. Vogonská poezie je mám dojem třetí nejhorší ve vesmíru.
-
45: Aha, tak to už se chytám, mě zmátl ten český překlad ;-)
-
Jsem za rozložit 1/2 marathon zevnitř. Stačí pár rozmázlých chlebíčků na chodníku a rozložej (složej) se fffšichni.
Ano, ano. Vogonská poezie. V angličtině jsem nečetla. V češtině kdysi dávno. Ještě za totáče. Nějakou záhadou u nás Stopař vyšel a nacházel se (stejně jako mnoho dalších lahůdek) v knihovně České pošty v Jindřišské. No a pak je tu filmová veze, pochopitelně. Celkem povedená.
Tak bacha na to, plzné včely! :-))) -
46.: tady to máš v originále:
O freddled gruntbuggly thy micturations are to me
As plured gabbleblochits on a lurgid bee.
Groop, I implore thee my foonting turlingdromes.
And hooptiously drangle me with crinkly bindlewurdles,
Or I will rend thee in the gobberwarts with my blurlecruncheon, see if I don’t! -
A pro odborníky na welšštinu:
O grwntbwgli ffredledig
mae'th fictwriadau imi
fel gabwl-blotsiau plyrdeledig ar wenynen lwrg.
Grwpa, rwy'n crefu arnat ti, fy nhwrlindromydd ffwntiog.
A drangla fi'n hwptiol, gyda bindl-gwerdloedd crinclus,
neu fyddaf i'n dy ddryllio yn y goberwartiau gyda fy mlwrgwlgryntsion.
Gwela os na fyddaf! -
Ja bych se taky pridala, pokud mi to vyjde. Jedna chlebickarna, pokud tu nebyla jiz zminena, je na Belehradsky, cca naproti Vom Fassu.
-
Ale nejsem si jistá, zda funguje o víkendu? Mám pocit, že když jsem šla kolem (nakupujíc croissanty na scuk), měli zavřeno.
-
Ano! Chlebíčky! Napadá mě chlebíčkárna v Londýnské, ale tam mají, myslím, v sobotu zavřeno.
-
Bělehradská a Londýnská – to bude asi stejná firma Príma chlebíček. Na webovkách otevírací dobu nevidím, můžu se tam po cestě z práce zastavit a podívat.
-
52 + 53: Šla jsem včera kolem a na Bělehradské pracujou skutečně jen od Po do Pá :(
-
Tak leda nakoupit den předem? Pracuji na I.P. Pavlova, tak to není problém :-)
-
Pavli 55: máš na mysli tradiční české provedení „oschlý chlebíček“? :)
-
Pavli:
den dopředu určitě ne, u chlebíčkůl je hodně důležité to, jak moc mají rozmočenou veku – jak čerstvé byly připraveny :)
-
58: „Na pátém chlebíčku je salát zvaný vlašák, kdo ho sní po dvou dnech, tak to je vážně pašák. Protože pak začne ten svátek rock'n'rollu a kameny se valí, ze žlučníku dolů“ …
Jinak cestou bych mohl koupit chlebíčky na Kačerově, hned u metra je tam chlebíčkárna. -
Můžu též po cestě juknout do Sparu, respektive do lahůdek před Sparem.
V kolik a kde se sejdem? :-))) -
V Hloubětíně i na Palmovce by měli mít v sobotu dopo otevřeno. Můžu tedy přinést vzorky. Budou nějaké doporučené druhy nebo bude volný výběr?