NKTOB :) ano! :)
Tlustá kachna RSS
-
Stránka mě obchvátila jako chobotnice a do oblbnutí přehrávala jejich (docela dobře vypadající) menu. Zdánlivě nebylo úniku.
Leč informován dobrodružnou četbou odťal jsem prudce pár chapadel svým „trustied“ Bowie nožem, nasadil dvojitého Nelsona a kopnul útočníka do knedlíků. Stačil pak jen úder starého Oldy Šetrhandovic a jsem, vcelku bezúhony, zpět zde, v oáze cuketkoidního bezpečí. Phew!
Pořád ještě nevím, co NKTOB značí a ve kterém jazyce. Dočkávám času, jako husa class-u.
-
Dám půl království za novou restauraci, která si zaplatí kvalitního korektora dřív, než dá menu na stránky. Ale musí to bejt pro všechny jazyky, kterejma to menu píšou )-:
Špageti, Sausafe, Tataský biftek s křupavmi fuj.
kysanýk zelí bych možná zkusil…
Topiky a toats nesnáším…
Chlubit se tím, že nabízej starý kachny … no comment
Navíc to nejspíš není restaurace, ale bordel (když nabízej resh broad) – ovšem jak si mám představit sociální pracovnici, jejíž popis obsahuje dvacáté písmeno hebrejské abecedy, to ted nevím)Já vím, že do pravopisu díky své profesionální deformaci šťourám někdy víc, než je zdrávo, ale tohle je opravdu extrém. Jestli vařej tak pozorně, jak píšou, tak pánbůh s námi a zlý pryč…
-
Hele Kytko, na tu sociální pracovnici bacha, já mám na to diplom.
Chybka, kam se podíváš. Ale ty jehněčí kotletky. Hmmm…
NKOTB!!! Skupina mých pubertálních let! Sakra, kroužím pánví do rytmu jako tehdá :o) -
Bacha na věc, NKOTB prý chystají comeback!
-
Kytka:
možná jim to psal nějakej blogger :D ale souhlas. je to trapné … ale co už, jejich věc, jak lákají nové hosty. mě spíše děsí ta přehršel staročeských a staropražských a babičkovských receptů… :) ale rád se zajdu podívat!
…jinak jo, nkotb opravdu kambekují… ale radši bych to blíž nezkoumal :)))
-
hm. no, jasne. ziskala jsem nejdriv dojem, ze p. cuketka ma docela divny hudebni vkus:)
-
lik:
můj hudební vkus dlohodobě vystavuji zde: http://www.last.fm/user/cuketka
většinou nejni o co stát ;)) -
Jen si říkám, co ten staročeský medovník, he?
Jestli je to ta arménská marlenka, tak nevím, nevím, kde se vzalo to staročeský…
Nic proti medovníku, mám ho ráda a jak mi čas dovolí – peču ho.
Ten arménský, tedy… -
6. + 7. Ale z Marka Wahlberga se vyloupl docela slušný héérec.
:-)))
A myslím, že to má celkem v kebuli srovnané. -
no to je právě to ošemetné nadužívání podobných „staročecháren“… nevím z koho dělají voly? ;) samozřejmě existují čestné výjimky!
-
Z C©uketky vola neuděláš, to by bylo proti přírodě!!!
-
Ale Cuketáku, máš prokluz. O kachně jsem referoval už dávno. Jídlo je slušné, ale s tou cenovou politikou to za chvili zabalí. Není to dobré místo, na tom místě už pár pokusů bylo a nikdo nepřečkal dva roky.
-
že se připravuje to jo, ale že je otevřená to ne, natož přinést praktické info… to už bychom chtěli opravdu moc :)
-
(a prosím netykat, díky)
-
mno, já vám nevím… až na ty chyby (které mě taky pekelně štvou) to nevypadá zle. nechtěl by pan C. orecenzovat pro některý z blízkých týdnů??
-
Přes všechny ty jejich boty, alespoň název (copyright Heston Blumenthal??) „převzali“ a přeložili dobře.
http://www.fatduck.co.uk/ -
18: Blumenthalova Tlustá Kachna má mastnější ceny – jeho tasting menu, plus k tomu dobrá vína, plus jeho přirážka za service přijde bratru na 322 liber na osobu, to je asi 9000 Kč.
-
krátce z tasting menu:
ROAST FOIE GRAS „BENZALDEHYDE“
Almond fluid gel, cherry, chamomileLOL :)))) evidentně mají smysl pro humr
ale zašel bych určo rád, ne, že ne :)
-
no také bych čekala, že když šermují českou kuchyní, že alespoň umí česky