co radši? co je lepší? atd…
Sex nebo jídlo? RSS
-
-
Vedci delali pokus. Nechali vyhladovet myse i mysaky a zaroven je na dobu hladoveni rozdelili. Pak jim dali zradlo a pustili je dohromady. Vysledek: mysak se vrhl na zradlo, mys na mysaka.
-
A opravdu to byl pokus a mysama?
-
Myš: „Kdes vůbec byl celou dobu? Někde v hospodě, že jo? Počkej kam jdeš? Tejden nejseš doma a první co tě zajímá je žrádlo!“
-
Hodně dobrý :-D
Jinak Dobré jídlo, dobré pití, dobrý sex v libovolném pořadí :D Ale spíš nejdřív se spíš nakrmit. Přece jenom, když kručí v žaludku tak věnovat se něčemu jinému je fuška. -
jj kombinaci jídlo-sex-něco malého na zakousnutí, třeba tiramisu -sex-spánek bych viděl jako optimální
-
Á propos, abych byl on topic: Sex, sex… Takové povědomé slovo. Jsem si jistý, že jsem to už někde slyšel, ale kde?
-
;o)
-
Co je to jídlo? :)
-
9: Jídlo je pokračování vřelého milostného vztahu, který byl intensivně demonstrován vleže, vsedě.
(Předem připouštím, že jsou možné vyjímky, není tu třeba kama-sutra-machrovat!)
-
Btw, jedl jste někdy někdo při sexu … má to svoje kouzlo … uzobávat třeba z hroznu vína … ale třeba svíčková se k tomu moc nehodí :O)
-
Jeden kamarád mi říkával: Nejlepší sex je pořádná domácí svíčková se šesti :-D
Řekla bych, že v případě toho pokusu bych se zachovala jako myšák :-D
-
11: asi takhle nějak bych to viděla i já :-)
http://www.youtube.com/watch?… -
13: Nebo takhle? http://www.youtube.com/watch?…
-
14: aj tak možno…Kim měla ale lepčejší bombarďáky :)
-
Dobrá otázka :-)
-
Obojí; když je kvalitní ;-)
-
17: Hlad je nejlepší kuchař?
(V obou případech). -
V nějakém filmu, už nevím jakém, zaznělo: Sex je jako pizza, ikdyž je špatný, je pořád dost dobrý ;).
-
Mě se teď vybavil jeden klasický Woody Allen, ovšem bez jídla:
Sex without love is an empty experience, but as empty experiences go, it's one of the best. -
(v titulcích bylo něco jako „Sex bez lásky je prázdný zážitek, ale je to jeden z nejlepších prázdných zážitků, které znám.“, ale ten originál mi přijde takový šťavnatější)
-
Joooo! :D
-
Pro mě obojí a s chlebem není nutno se obtěžovat (-:
-
Ano, není nutno se obtěžovat. Pro mě pouze ten chleba. Děkuji.