Ahoj, uvažuju o koupi litinové nebo ocelové pánve. A vůbec nevím, jak s ní zacházet. Četla jsem, že před prvním použitím se má vypálit. Na pánvi dělám hlavně vajíčka (míchaná nebo volská oka), řízky, palačinky, lívance. Mohu řízky smažit klasicky ve vrstvě oleje? Nebo se ho dává jen trochu? A co je lepší – litina nebo ocel? Koukala jsem na de Buyer a na Skeppshult.
Jak smažit na ocelové/litinové pánvi RSS
-
-
ahoj, ja mam skeppshult panvicu a predavaju ju uz ako vypalenu. Ak chces vysmazat rizky, tak treba normalne olej, lebo maso inak neupecies:-) Ked robime ham and eggs:-) tak tam dam len trosku oleja (potriem), to iste lievance alebo palacinky ci zemiakove placky. Potom napustim vodu, vytriem a je to. Nepouzivam jar a pod. Som spokojna aj ked panvica je tazka:-)