Jeseter a jeho úprava RSS

Štítky: , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobré páteční odpoledne,

    dostal se mi do rukou čerstvý jeseter. Poraďte, jak ho upravit? Preferuji jednoduchost, něco v tomto duchu: http://www.cuketka.cz/?…

    Není však u jesetera potřeba dodržet nějaké zásady či zvláštnosti? Předem díky za rady!

  2. Velka gratulace, jeseter je uzasna a velice chutna ryba sama o sobe. S maslem a citronem neudelate chybu, pokud chcete chutovou bombu a jste ochotny nakoupit bylinky, orechy, rozinky atd, doporucuji tenhle recept:
    http://www.yummly.com/…urious-52995
    Vyzkouseno s velikym uspechem(navsteva vylozene rozjarena :) a od te doby tak delame i jine ryby. Je to neco trochu jineho nez ceska klasika ryba + brambor.

    Dale bych doporucil, pokud mate tu moznost, rozhodne upravu na grilu, zachova se tak lepe chut a korenit spise jemnejsim barevnym(cervenym, nebo v receptu vyse uvadenym bilym) peprem.

  3. Díky :) Rybu jsem koupil v Praze na sádkách v Lahovicích. Vypadá nádherně :)

    Díky za tip na zajímavý recept. Bohužel už nestihnu nakoupit potřebné suroviny, ale určitě vyzkouším příště. Proto tentokrát zvolím postup „v jednoduchosti je krása“…

    BTW, na sádkách měli i živé úhoře :) Jen cena již byla trošku vyšší.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.