Dobré páteční odpoledne,
dostal se mi do rukou čerstvý jeseter. Poraďte, jak ho upravit? Preferuji jednoduchost, něco v tomto duchu: http://www.cuketka.cz/?…
Není však u jesetera potřeba dodržet nějaké zásady či zvláštnosti? Předem díky za rady!
Dobré páteční odpoledne,
dostal se mi do rukou čerstvý jeseter. Poraďte, jak ho upravit? Preferuji jednoduchost, něco v tomto duchu: http://www.cuketka.cz/?…
Není však u jesetera potřeba dodržet nějaké zásady či zvláštnosti? Předem díky za rady!
Velka gratulace, jeseter je uzasna a velice chutna ryba sama o sobe.
S maslem a citronem neudelate chybu, pokud chcete chutovou bombu a jste ochotny
nakoupit bylinky, orechy, rozinky atd, doporucuji tenhle recept:
http://www.yummly.com/…urious-52995
Vyzkouseno s velikym uspechem(navsteva vylozene rozjarena :) a od te doby tak
delame i jine ryby. Je to neco trochu jineho nez ceska klasika ryba +
brambor.
Dale bych doporucil, pokud mate tu moznost, rozhodne upravu na grilu, zachova se tak lepe chut a korenit spise jemnejsim barevnym(cervenym, nebo v receptu vyse uvadenym bilym) peprem.
Díky :) Rybu jsem koupil v Praze na sádkách v Lahovicích. Vypadá nádherně :)
Díky za tip na zajímavý recept. Bohužel už nestihnu nakoupit potřebné suroviny, ale určitě vyzkouším příště. Proto tentokrát zvolím postup „v jednoduchosti je krása“…
BTW, na sádkách měli i živé úhoře :) Jen cena již byla trošku vyšší.
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.