12. a 13. je moc brzo, tenhle víkend jsem pryč, takže nebudu mít napečeno.
SCUK #4 RSS
-
-
Vánočka – bezva nápad. U nás se jich stejně vždycky musí péct víc. Aspoň bych upekla zkušební ještě před Vánoci.
-
Ja budu pect az ten vidend tesne pred Vanocema, driv nestiham, coz me asi diskvalifikuje ze SCUKu :o(
-
Já bych tedy mohla, sice nebude ještě cukroví komplet, ale něco poskládám. Peču asi 13, možná 15 druhů, tož něco už bude. :-)
-
Tenhle nebo příští víkend myslím můžu.
-
Já také můžu 12. i 13., kdo nebude mít napečeno, tak koupí vánočku, štolu nebo cukroví – podle toho, na čem se domluvíme, že budeme ochutnávat. Třeba cukroví z malých cukráren, kde si ho dělají sami, by mohlo být zajímavé.
-
Tak co bude s tím scukem4? Jsem natěšená, termín se blíží a tady ticho po pěšině.
-
No ano, bude něco? A kdy nakonec?
Napečeno budu mít maličko. Tedy – něco napečeno je, ale nebude poslepováno a dozdobeno. Takže vezmu jen trošku na košt. Rohlíčky, linecké a ještě něco, co stihnu do soboty dodělat.
Jsem po té viroze úplně vyšťavená, tak mi to všechno trvá 2× pomaleji… -
No ano, bude něco? A kdy nakonec?
zalezi jenom na vás .) nahodil jsem 12,13 a zatim se prihlasila jen caty :) takze to zatim vypada blede :)
-
a tak teď koukám,že rachad dělá na zavadilce 12. večůrek:
takže všichni tam! :)
-
Jsem se taky hlásila, náhodou!!!
Ale akce na Zavadilce vypadá velmi dobře, takže tam na 99% budu. -
Právě jsem se přihlásila, snad mě bez doporučení vezmou ;-)
-
já bych ráda na scuk, ale tento víkend tu bohužel nejsem… :-(
-
Večírek na Zavadilce mě taky moc láká, ale v pátek mám bohužel trénink od 7 v Hostivaři… )-:
-
no ja som blba…az teraz som si vsimla vecer na zavadilce. Hm, tak rada by som bola prisla, ale uz to asi nestiham…:-( Ale pokusim sa, mozno predsalen…
-
Ptám se: kde byl Cuketka dnes (včera) večer? Že nedorazil na Rachadovy arabské hody? Byl očekáván, zvláště, když nás tam tak hezky nasměroval!!!
Bylo to naprosto úžasné!!! -
já jsem na zavadilce nebyl a ani jsem návštěvu neplánoval :) tak se omlouvám že jsem vás uvedl v omyl :)))
-
No to jsme viděli, žes tam nebyl! :-)))
Ale fakt jsme mysleli, že dorazíš(viz komentář č. 40). Navíc se mluvilo o návštěvě Rachada při posledním kimči scuku…
Bylo to prima… -
komu byc se ještě chtělo, můžeme SCUK #4 oživit v sobotu 20.12. od 1330 opět v Biozahradě :) napište, kdo by eventuelně přišel!
(téma by bylo stejné cukroví, vánočky, punče, svařáky a jakékoliv jiné sváteční nesmysly)
-
49. Ještě nevím, jakej budu mít program, ale pokud to půjde, tak dorazím.
-
49. A to by šlo. Ne na moc dlouho, ale zastavila bych se ráda! :-)))
-
na chvíli se také ráda zastavím…
-
Já bych přišla, ale už budu pryč…
-
Moc ráda bych přišla, bohužel nemůžu. Přeju sladké ochutnávání!
-
Já už budu taky pryč.
-
tak zatím jen dva :) jeslti nasbíráme >5 scuk bude, kdyby ne, tak až po novém roce a už s nějakou standardní , tentokrát běhací, náplní
-
Teoreticky jsme čtyři, prakticky tři. Tož lidi, co je s váma?
:-))) -
Tak se hlásím už jistě, nějaký cukroví se taky najde, i když jsem ho nepekl sám.
-
Ja chcem tieeeeež…ibaže 20.12. už budem na Slovensku:(
Ale ak by sa konal až v januári, rada pribehnem…taký behací maratón sa po sviatkoch môže celkom hodiť :-) -
Teoreticky bych mohla. Jen nevím, kde ta Biozahrada je. Mám cukroví i slanoví a do soboty ještě něco přibude.