máte? znáte? chutná?
U mě momentálně number one čokoška
Lindt Touch of Sea Salt RSS
-
-
Takže už je načatá, chm, jsem zvědavá a moc.
Nedávno jsem ochunala tymiánovou a nevím, co si o ní myslet… -
A co totok:
http://www.novinky.cz/…m-hitem.html -
tak kombinace se slaninkou se lidu zachtelo! :D
-
Co kdbyy dělali s příchutí cilli con carne :D
-
Davide, to ja radši to chilli jen tak a čokoládu pak :D
-
Nedávno jsem na ní kápla ve Francii. Druhou jsem dostala dárkem. Bohužel, ale mojí oblíbenou čokoškou se nestane. Je docela fajn, než se kousne do zrnka.
Kdo nezná, vypadá TAKTO ;-)
Slaninová, tymiánová? To zní taky zajímavě. S chilli miluju. -
Bali: a ta první na fotce je taky se krystalkama? Nebo jen ta druhá? Slanou příchuť v čokoládě mám ráda, ale ty krystalky si moc neumím představit.
-
obě ;-)
Jedna je z Francie a druhá kupovaná u nás. -
Neznám vyzkouším :)
-
Jéééé, to vypadá úžasně. Snad ji seženu.
-
Tak jsem to psychicky nevydržela a šla se podívat naproti k benzínce, kde pár Lindtů mívají, ale bohužel…tento druh nemají.
-
interspar je vede, maji ted pred kasama vsechny ,,exoticke,, prichute…
-
7: musí se nutně cucat :D
-
tuhle neznám, ale dělám to jinak:
bílý chleba, na něj platičko čokolády, na to pár zrnek fleur de sel, rozpéct, vyndat a přelít olivovým olejem. JE TO VRAŽDA!
-
15: To musí být něco!
-
15, 16: Jj, to mi připomíná dezertík v Barceloně – hebká čokoládová hmota, olivový olej, sůl a toustík. Je to vražedně dobré!
-
15: Hehe, přehlédla jsem tvou větu „je to vražda“, ale vidím, že to popisujeme podobně:D
-
Takový podobný DEZERTÍK ?