Nalezla jsem silné zalíbení v mangovém lassi z pražského Beasu. Doma se mi nikdy napodobit nepodařilo a tak dumám, jak to dělaj. U mě byl zatím zásadní problém ve vyzrálosti manga (fakt málokdy se podaří dostat skutečně zralé, šťavnaté) a pak v textuře, nikdy se mi to nevyvedlo sametově hladké. Podezírám je z toho, že to nedělají z čerstvého manga, ale nějakých kompotů nebo jen šťáv. Tušíte prosím někdo jak se dělá mango lassi v Beasu? Nebo jak se dělá dobré mango lassi obecně?
Mangové lassi RSS
-
-
Ahoj našel jsem jen tohle
http://www.foodlife.cz/index.php?…
a nebo
http://www.paajaka.com/…o-lassi.html
a nebo od anglického snaživce
http://www.foodnetwork.com/…e/index.html -
A co tohle?
http://www.manjulaskitchen.com/…mango-lassi/
Tahle indicka tetka uz me delsi dobu naprosto fascinuje! -
Tak zakopaný pes bude nejspíš v tom zralém mangu, což je ve zdejších končinách problém. takže v Beásu 100% musí dávát dužinu kompotovanou, prorože jinak je to děsně vláknité a nedobré. Na všech odkazovaných receptech dávají mango bud hodně zralé nebo „canned“.
-
ad 2. Bacha na ten druhý odkaz – otevřel se mi asi 20×, zahltil IE tak, že nešlo nic dělat, jen počítač natvrdo vypnout.
-
5: Caty: Já to otvíral ve Firefoxu 3.0.4 a bez problémů. A teď jsem to zkusil v IE 7 a taky bez problémů. Asi jsi měla jen chybičku někde v otvírání.
-
5. Mě taky jen jednou. Lepší než vypínat je ctrl+alt+del a pokilovat procesy