Jablečný preclík - jak na něj? RSS

Štítky: , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím všechny,
    právě jsme se vrátili z německých Alp a navštívili jsme i rakouský Salzburg. Přítel tam ochutnal jejich jablečný preclík a teď po něm doma baží. Přemýšlím z jakého těsta to pojmout, klasické kynuté to úplně nebylo…chutí se blížilo trdelníkovému. Nemáte s tím někdo zkušenost či nějaký nápad, které těsto zvolit? Našla jsem i foto : http://farm3.static.flickr.com/…3955b810.jpg

  2. Našla jsem pouze toto http://jasnaskitchencreations.blogspot.cz/…ed-soft.html a nejsem si jistá, zda je to úplně ono…

  3. Trochu mi to připomíná Kringel-kdyby se to naplnilo jablky… http://www.brydova.cz/…/856-kringel

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.