Kdesi jsem se dočetla, že se 19. 11. pořádá již druhý ročník Dne buchtiček se šodo :-) Bohužel jsem nenalezla seznam restaurací…Letos bych to nerada propásla :-(
Buchtičky RSS
-
-
děkuji za púřipomenutí, ihned přidváám do odrobin, tahle akce si to na 100% zaslouží!!
http://www.pragueout.cz/…icek-se-sodo
-
Děkuji mnohokrát! Restauraci „U básníka pánve“ vezmu ve středu útokem :o))
-
Skoda, ze se u vetsiny restauraci asi nebude dat zaparkovat :( zrovna se budu pohybovat po ceskych luzich a hajich… achjo
-
4. Parkování je možné u restaurací na Praze 4, 5 a 6. U básníka pánve jsem myslelím při cestě okolo viděl nabídku, že host si může zakoupit za 120 Kč dvouhodinovou parkovací kartu do modré zóny.
-
Kytko, díky. Básník je zcela mimo vytyčenou trasu, magzahrada též, ve stodůlkách jsem v životě nebyla = zabloudím a už mě nikdo nenajde, v úvahu by připadal bílý lev (ale s tím parkováním fakt nevím)
-
6. Na Bělohorské to znám. Přímo před restaurací to bude o štěstí, ale o tramvajovou zastávku až dvě dál, tj. tam co je dům U kaštanu už se parkuje dobře, bývá tam místo.
-
Tak že bych se svezla tramvajkou :)
BTW nebudete tam někdo taky ochutnávat? -
Mohla bych, ale až odpoledne!
-
to je škoda, ve 3 slavíme narozeniny, dort a tak (teda jestli přežije cestu) a z prahy to mám ještě hodinu a půl :((