v souvislosti s dýní Hokkaidó jsemnarazil na možnost používání přírodního kartáče na zeleninu. používáte to někdo na čištění? moc by mě zajímalo, jaké máte zkušenosti :)
dokonce ani nevim, jestli jsem toto vlákno pojemnoval správně :))
v souvislosti s dýní Hokkaidó jsemnarazil na možnost používání přírodního kartáče na zeleninu. používáte to někdo na čištění? moc by mě zajímalo, jaké máte zkušenosti :)
dokonce ani nevim, jestli jsem toto vlákno pojemnoval správně :))
no, priznam se, ze pouzivam obycejny kartacek na nadobi, samozrejme cisty, ale prirodni jsem videla prodavat v Albiu, mozna si ho poridim. taky jsem zvedava, jake jsou zkusenosti!
Já mám takový pěkný dřevěný rejžáček z Tchiba, prodávali ho v sadě se štětečkem na houby. Má hrubší štětiny než klasický kartáček a dobře se s ním čistí veškerá tvrdá zelenina, prostě slouží skvěle, neměnila bych.
dá se s tím pořádně ošolíchat i mr. keff??? ;)
I pan Kev:-) Je to proste malej rejzak:-)
Hlína je zdravá. Na jedný straně to lidi kupujou za strašný prachy a na druhý odíraj každý smýtko. To je dekadentní. Například dneska jsem byl v jedný hogofogo restauraci u Anděla, a salát mi pěkně skřípal mezi zuby. Tak co :o) A když jsem si řekl o piccolo, tak mi donesli lungo. Hlavně že maj mašinu za desetitisíce. :o)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.