Na začátku Jesenice mají otevírat ve spolupráci s firmou Nekton
prodejnu Ryby-drůbež, v nabídce mají být jak čerstvé, tak zmražené
sladkovodní i mořské ryby. Avizují i mořské plody. Další pult má být
věnován čerstvému kuřecímu a krůtímu masu plus výběru z několika
druhů salátů a italským pochutinám.
Až otevřou, tak tam vběhnu a zjistím podrobnosti.
Ryby a drůbež v Jesenici RSS
-
-
Super! Díky za tip, to bych se tam z Pankráce i vypravila!!!
-
Terezko, na jakém začátku Jesenice? Směrem od Prahy, od Vestce, od Říčan???
-
No tak na Vídenskou/Jesenice určitě něco pojedu koupit. Tam než člověk dojede – projede – odjede tak ta ryba bude v létě pečená dušená a rovnou i smažená .o)
-
4: nejezdete, jenom dobre.
-
ad 4.+ 5.: Taky si myslím, ostatně – při Vašich skvělých kontaktech u všech a všude by to bylo zbytečné, ne?
BTW: nojo, léto máme za dveřmi, chystejte si plavky a opalovací krém – hlavně pro ty ryby! -
3: směrem od Vestce. Po pravé straně je biobchod, Staročeská pekárna a maso-uzeniny. Pak je čerpací stanice a vedle ní vyrostly nové prostory a v nich to bude. Dále je tam restaurace, kde si hosté sami čepují pivo, cukrárna a veterinární ordinace.
Jak to píšu, tak mě napadá, že snad nebude bartr mezi obchody a veterinou :)
Dál je pak Wine Depot. -
4+6. nějaký zaražený prd nebo mindráček?
7. to je sice trochu méně kritický bod, ale i tak tam jet ve špičce to bude peklo -
8: snad ani ne, jen vaše vše-a-každéhoznalost je poněkud zarážející… občas se zdá, že moc posloucháte rádio
-
Pouze můj velký obdiv k těm – co všechno znají a všude byli. Dvakrát. A první.
Ale Vy asi máte na mysli svůj vlastní komentář. Soudě podle poznámky (4. + 6.)
:-))) -
Parada! Terezko, to jste me moc potesila. Pres Jesenici jezdime k babicce, tak tam muzem koupit rybisky a u babicky je rovnou hodit na gril. Uz se tesim!
-
A byl někdo přímo ve Wine depot? Mě to přijde taková trochu velkoprodejna a navíc vždy, když jsem jela kolem, měli zavřeno :-)
-
10: Pivli, Vy se nezdate :o))
-
9,10: není můj problém, že jste nikde nebyli a nikoho neznáte. Poroučím se.
-
14: asi byste se divil kde všude jsme byly (od ženy) a koho známe. Jen necítíme potřebu o tom kdákat, hňácat se v tom a vůbec se snažit, aby to smrdělo víc než je zdrávo.
-
15: nedivil, protože je mi to opravdu šumák
-
16: A mě je zase šumák kde jste byl a koho znáte vy…
-
17: hlavně že se shodnem .o)
-
11. Já jsem tam také ještě nebyla, ale alespoň měli vždy otevřeno, když jsem jela kolem. kouknu tam taky.
Teď koukám do Nového kurýra na jejich inzerát a cituji:
„Akční nabídka platná od 16.10. do 15.1. a do vyprodání zásob.“
Kaiken Ultra Cabernet, Montes, Argentina (původní cena 379,– a nová 339,–)
Solagüen Reserva, Rioja, Španělsko (p.c. 299,– a nová 269,–)
Grangeneuve Coteaux-du-Tricastin, ročník 2007, Rhone, Francie (p.c. 155,– a nová 139,–)
Winter Riesling, Rheinhessen, ročník 2007, Německo (p.c. 189,– a nová 169,–)
Zweigeltrebe pozdní sběr 2006, ""Liščí vrch", Mikrosvín Mikulov (p.c. 237,– a nová 215,–).Otevírací doba:
Po-Pá 10–20h
So 8–14h -
15.Moje řeč.
Je mi pumpička, kdo kde byl a koho zná. Taky tu nebudu vypočítávat, se kterou naší „celebritou“ jsem pařila na nějaké vyvedené akci. O tom to přece není.
Ráda si přečtu každý zajímavý příspěvek a povídání. Jen nemusím pejorativní výrazivo a jistou přezíravost.Z Budějovické jezdí autobus přes Jesenici (až do Jílového a Kamenného Přívozu) netrvá to dlouho, takže si myslím, že s milouškými rybiškami nebude problém. Glum, glum. :-)))