Pecu doma kvaskovy chleba – ale – vzhledem k tomu, ze ac jsme dva, musim pect cca trikrat tydne, je to trochu casove narocne a zacinam uvazovat o koupi pekarny. Vim o te vylepsene od ETA, ale ta nerezova forma dokupovana navic neni zase az takova vyhra (pripeka se, je to delane na koleni atd…) – jedinou vyhodu tehle pekarny bych videla v udrzovani teploty na vybehnuti kvasku, ale jinak nevim nevim…Nemate nekdo zkusenost s pecenim kvaskoveho chleba jinak nez v troube? Ja vim, autenticita, blabla, ale na tu ted doslova pecu, jine pecivo uz mi nechutna, ale zase kvuli peceni nechci davat vypoved v praci, abych to stihala :)) Co vy na to – nejake tipy? Jo a jeste dodam – chleba delam temer ciste zitny, takze pekarna by asi mela byt dvouhakova, ze aby to utahla…
domaci pekarna RSS
-
-
už se to tady řešilo, zkuste jiné vlákno, tohle uzavírám ;)
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…