Čtěte výtečný článek na WIRED:
http://www.wired.com/…08/mf_clover
Kdy a kde bude první Clover v ČR? Pravděpodobně na Malostranském náměstí :o)
Čtěte výtečný článek na WIRED:
http://www.wired.com/…08/mf_clover
Kdy a kde bude první Clover v ČR? Pravděpodobně na Malostranském náměstí :o)
má smysl mít takovou mašinku, když je káva pořád pražená na Startbucks Roast (rozumej spaleny uhli)? Zajimavy clanek s Georgem Howellem (zakladatel Cup of Excellence a asi nejuznavanejsi expert na kavu soucasnosti) o jeho navsteve ve Starbucks a ochutnatni jejich ruznych druhu kav na Cloveru: http://www.nytimes.com/…arbucks.html?…
“We’ve allowed our position as the leader in the coffee industry to become somewhat blurred.”
LOL :D
jasně, bude to ještě sanda :) uvidíme jak to bude s tím plánovaným masivním nasazením…
kava ve starbucks podle me neni spatna, samozrejme to neni jako rucne zpracovavana odkudsi z upati himalaji, nicmene v tehle cenove relaci se to neda ocekavat. na druhou stranu neni ani tak nizka. problem tkvi v tom, ze stejne vetsina navstevniku starbucks ten naznak kavy v preslazenem a predochucenem litrovem kyblu moc neoceni…do starbucks se proste na piccolo nechodi.
vetsina kav, ktere Starbucks ma jsou celkem dost kvalitni plantaze, rucne
sbirane a tridene s certifikaci Fair Trade, Shade Grown, Rainforest Alliance,
Birds Friendly, Organic atd. … problem je zde v jejich pristupu k prazeni a
priprave …
Starbucks je marketingovy zazrak, bez nej by byla Specialty Coffee jeste
v plenkach … doopravdy bude zajimave jak se tento gigant bude pretvaret
v budoucnosti …souhlasim, ze vetsina zakazniku chodi do *$ na pullitrove
Frappucino a ne na Single Origin espresso, na to jsou v Americe a jinde po
svete jine alternativy…
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.