Právě jsem si přečetla ne příliš pozitivní zprávu ohledně Passion
Chocolat :-( Více Brewsta zde http://czechoutchannel.blogspot.com/…-closed.html
Doufejme, že úplně neskončí…
Passion Chocolat RSS
-
-
smutné smutnéééééééé!!!! :(((( málo jsme chodili!!!
hned tam jdu na poslední dortík :)
-
Já tam taky půjdu po práci na dortík. A zítra jsme tam chtěli jít v rámci maratonu na čokoládu…
-
dnes ověřeno
zavírá se k 26.10., znovuotevření je plánováno na konec listopadu blíže do centra – dům u nováků :)
-
No, myslím, že ta lokalita je sice super – manžel má hned vedle kanceláře, ale pokud byla cena za pronájem podobná jako má manžel, tak je jasné, že to nemohli asi moc dlouho vydržet. Chodili tam pouze lidé, kteří o tom věděli a už ochutnali. Snad jim to v centru půjde lépe, už se těším, až znovu otevřou.
-
u novaku??? to je tusim pasaz fortuna vo vodickovej? ak som si to nesplietla a je to ono, tak fakt netusim, kde by to tam mohli umiestnit – kde by to mohlo vyzerat aspon trochu reprezentativne. aj ked ja poznam len vstup, co vedie do kasina a salsa klubu la rosa negra…a ten je popravde odstrasujuci. tusim si to tam musim ist najblizsie pozriet. alebo som si splietla pasaz?
-
6. Ony jsou tam pasáže v tom bloku propojený od Václaváku až k ulici v Jámě – od Lucerny až tam co je u Vodičkovy Pazdera (staré fotoaparáty, neplést se Škodou v paláci Langhans, dříve v Lucerně). A mám dojem, jestli dům U Nováků není až ten poslední kde je Pazdera, je pravda, že na krajích ty pasáže vypadaj líp, než uprostřed.
-
Nebyli jste někdo na novém působišti? Už otevřeli?
-
nebyl, pokud vím , ještě je zavřeno…
-
Byli jsme se tam mrknou včera, natěšení na nějaké dobrůtky, a bylo ještě zavřeno :( Je tam cedule, že otevřou začátkem února, nicméně dle stavu interiéru to ještě chvíli zabere…
-
MaX:
kde přesně? je to někde blíž vodičkové, nebo ztracenov labyrintu pasáže uvnitř? :)
-
p. C.: Je to v takové té chodbě, jak je restaurace Jarmark. Chodba dále vede do Vodičkovy. Takže tak napůl :))
-
Taky jsem šla dnes okolo a bude to fakt ještě chvíli trvat, než to otevřou. Jsem zvědavá na výsledek, celý prostor je docela velký. Název však už nebude Passion Chocolat, nýbrž Café St. Tropez.